Čaká vás párty či večierok? Máme 25 tipov na šaty, pozrite!

Nastal čas koncoročných večierkov a predvianočných párty. Pulty obchodov obohatili nové minikolekcie koktejlových šiat a doplnkov. Vybrať si nie je vôbec náročné.

02.12.2013 10:00
debata
Ženy milujú trblietavé materiály a efekt, ktorý... Foto: Adolfo Dominguez
25 tipov na párty šaty - koktejlové šaty - zima 2013 Ženy milujú trblietavé materiály a efekt, ktorý vytvárajú. Dojem luxusu ponúka aj tento model z dielne Adolfo Dominguez.

Základ pri večernej garderóbe na párty či banket je snaha o špeciálnejší vzhľad, než na aký sú zvyknutí vaši kolegovia – vaše okolie v bežných dňoch. Nemusíte nakupovať večerné róby – konieckoncov, asi by ste pôsobili celkom nepatrične. Ak si však zaobstaráte vkusné, elegantné, či sexi koktejlové alebo párty šaty, určite budete za hviezdu.

Pri párty garderóbe je odhaľovanie často...
Tylový materiál pošívaný flitrami a zaujímavý...
+22Na večernú párty niekedy postačí zaujímavý...

S párty štýlom sú neodmysliteľne spojené lesk a zdobenie. Dávkovať môžete podľa chuti. Vyberte si napríklad šaty v tunikovom strihu, ktoré sú zdobené plieškami a flitrami v oblasti živôtika. Ak patríte k ženám, ktoré milujú lesk a trblietanie sa, oblečte si puzdrový model v trblietavom vyhotovení. Pozor však, pri metalíze by ste mali dbať na okolnosti spojené s vašou figúrou. Ak teda napríklad máte širšie boky, alebo ochabnuté bruško, prilákajte pozornosť na horné partie – vtedy naozaj oceníte výrazne zdobené živôtiky či dekolt.

Zdobené prvky nemusia mať len odtiene zlatej a striebornej. Veľkým hitom tejto párty sezóny sú čierne leštené kamienky, pliešky či flitre, ktoré sa našívajú na čierny základ a vytvárajú zaujímavú vizuálnu podobu a tiež štruktúru šiat.

Zdobenie a výšivky dodávajú modelom luxusný... Foto: TOPSHOP
25 tipov na párty šaty - koktejlové šaty - zima 2013 Zdobenie a výšivky dodávajú modelom luxusný punc. Kvetinový motív je ženský a nežný - predáva Topshop.

Neodmysliteľnou súčasťou párty je aj čipka a priehľadné materiály, ktoré zvodne odhaľujú a striedajú sa s panelmi zahaľujúcej či nepriehľadnej látky. Niekde stačí mať napríklad priehľadné rukávy, nájdu sa aj dámy, ktoré sa nezľaknú čipkovanej kreácie, spod ktorej jasne vidieť bielizeň (v tomto prípade myslite však na to, s kým sa na párty stretnete – na pracovnú akciu sa podobný look nehodí).

Čipkované modely s telovým základom však ocenia všetky dámy – od študentiek až po zrelé ženy. Farebnosť je vhodné voliť vzhľadom na vek, strihy takisto prispôsobiť postave a veku. Niektoré dámy potrebujú zahaliť ruky či ramená, iné nemusia váhať ukázať prednosti, alebo trošku pôvabov. Pri párty garderóbe je odhaľovanie často cielené na nohy – modely bývajú aj elastické, obkresľujúce figúru a zahaľujúce dekolt. Samotná forma a silueta je však dosť sexi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty garderóba #večierky #ako sa obliecť na večierok

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...