Vianočná výzdoba láka a je aj odmenou: Pozrite si naj výklady!

Umelý sneh, malé sane, postavičky ako z rozprávky, stovky svetielok, ale aj celé ľadové mestá, alebo panáčikovia oblečení v kúskoch na mieru od renomovaného dizajnéra - o čom je reč?

26.11.2013 07:00
vianočná výzdoba - najkrajšie výklady Foto: ,
Vianočný výklad v obchodnom dome Lord & Taylor na Manhattane.
debata

Možno neuhádnete, ale o vianočnej výzdobe vo výkladoch svetoznámych obchodných domov či butikov slávnych značiek. O takomto času sa už väčšina významných hráčov na trhu môže pýšiť špeciálnou vianočnou výzdobou. Jej podoba je takmer každoročne veľkým prekvapením, inšpiráciou či len príjemným vizuálnym zážitkom – a to nielen pre klientov, ale aj okoloidúcich.

Vianočná výzdoba vo výklade Lord & Taylor.
Vianočná výzdoba v butiku značky Banana Republic.
+16Vianočná výzdoba je jednou z najočakávanejších....

Podľa agentúry AP je to aj zámer vedenia veľkých obchodných domov. Pomocou špeciálnej výzdoby dokážu prilákať pozornosť chodcov a nechať ich na chvíľu obdivovať často akoby zhmotnené podoby detských rozprávok alebo fantázií. Samozrejme, aj s patričným pridaním nejakého toho produktu.

Vianočná výzdoba patrí medzi najsledovanejšie v mekkách módy ako je New York či Paríž. Potom, samozrejme, nechýbajú prestížne módne domy – zväčša vyznávajúce filozofiu jednotného dizajnu, ktorý je rovnaký od Tokia až po New York.

Americká herečka Gwyneth Paltrow pózuje s... Foto: SITA/AP, Remy de la Mauviniere
Gwyneth Paltrow Americká herečka Gwyneth Paltrow pózuje s riaditeľom parížskeho obchodného domu Le Printemps Paolom De Cesare pri slávnostne odhalených vianočných výkladoch, o ktoré sa postarala značka Prada.

Iba nedávno sa zase vianočnými výkladmi prezentoval obchodný dom Printemps v Paríži. Ten pravidelne spája prípravu výzdobu s konkrétnym módnym tvorcom či ateliérom, ktorý sa následne podieľa na realizácii jednotlivých zdobných prvkov či celých kompozícií. Tento rok to bola napríklad talianska značka Prada, minulý francúzsky Dior.

Na vianočnú atmosféru sa môžete naladiť aj v našej galérii – pozrite si tie najkrajšie výklady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výklady #Vianočná výzdoba #najkrajšie výklady

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....