Stužková, párty či večierok? Pozrite si sedemnásť tipov na šaty

Možno aj vy patríte medzi dámy, ktoré ešte pred koncom roka čaká spoločenská slávnosť. Či už je to stužková slávnosť, noblesný vianočný večierok alebo predstavenie v opere, ktoré ste dostali ako darček od zamestnávateľa.

22.11.2013 12:00
debata
Rubínové šaty s jemným riasením a výraznou... Foto: F&F
dvanásť tipov šiat na stužkovú - večerné šaty Rubínové šaty s jemným riasením a výraznou aplikáciou v dekolte.

Vybrať si na túto príležitosť nebýva jednoduché. Mnoho spoločenských modelov stojí pomerne vysoké sumy a ruku na srdce, nejde o práve najrozumnejšiu investíciu. Večerné dlhé šaty totiž nemôžete nosiť tak často ako obľúbenú sukňu alebo svetrík.

Trblietavé koktejlové modely šiat sú ako...
Karamelové šaty so zaujímavo riešenou drapériou...
+15Červené šaty so zvýrazneným pásom a výstrihom...

Pokiaľ sa teda chystáte na kúpu spoločenských šiat, skúste staviť na variabilnosť. Modely, zužitkovateľné na viacero príležitostí, sú vítané. Ľahké šaty schytené gumičkou na páse, ktoré zdobí len jednoduchý opasok, môžete obliecť na večierok, ale napríklad aj o pár mesiacov neskôr na letnú párty pod holým nebom.

Trblietavé koktejlové modely šiat sú ako... Foto: RESERVED
dvanásť tipov šiat na stužkovú - spoločenské šaty Trblietavé koktejlové modely šiat sú ako stvorené na honosnejší večierok.

Základom je jednoduchosť. Ak budete voliť monochromatické modely, s pomocou doplnkov dokážete šatám dodať niekoľko charakterov.

S kožušinovým bolerkom a masívnejšími šperkami sa nestratíte na spoločenskej udalosti veľkolepého charakteru. Ak skombinujete plisované nadýchané šaty napríklad s koženou alebo džínsovou bundičkou, môžete vyraziť na banket alebo vianočný večierok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #spoločenské šaty #koktejlové šaty #večierok

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...