Jedny nohavice trikrát inak - vyrazte do práce štýlová aj sexi!

Nohavice sa stali dôležitou súčasťou dámskej garderóby. V zime ich oceníte ešte o trochu viac.

19.11.2013 07:00
debata
zväčšiť Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov... Foto: archív firiem - koláž: Zdeno Gáfrik
Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 1. Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 1.

Vďaka nohaviciam si v chladnejších mesiacoch roka môžete dopriať komfort, súčasná ponuka na trhu je pritom taká pestrá, že si vyberie každá dáma – taká, čo túži po konzervatívnejšom šatníku, módna experimentátorka aj mladá dáma, ktorá chce zdôrazniť najmä svoje krivky.

My sme pre vás vybrali jeden model nohavíc – konkrétne sivé vlnené cigaretové nohavice s manžetou. Jeden kvalitný a hrejivý kúsok bude určite vaším miláčikom, pokiaľ si zvolíte ten správny model. Dôležitá je pohodlnosť – nohavice musia dobre sadnúť, materiál by nemal pôsobiť nepríjemne pri dotyku s pokožkou.

zväčšiť Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov... Foto: archív firiem - koláž: Zdeno Gáfrik
Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 1. Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 2.

Sivé vlnené nohavice pritom môžete kombinovať viacerými spôsobmi. Skúste to ako šik elegantná dáma, keď k nim prídáte blúzku s viazačkou a výraznejším vzorom – populárne sú napríklad kvetinové motívy. Ak chcete vytvoriť luxusný dojem, voľte jednotlivé kusy odevu v tlmenej palete – môžete sa napríklad pohybovať od čiernej, cez tóny sivej až k maslovej. Doplnok v podobe zlatého opasku bude potom údernejší a vyvoláte záujem okolia.

Pre ležérnejšie typy žien je ideálne kombinovať vlnené nohavice s klasikou v podobe blúzka a svetrík. Pridať môžete pokojne mokasíny v pánskom štýle. Trendové sú odtiene vínovej alebo nádychy do fialova či smaragdovozelena. Vzor doprajte napríklad kabátu – populárne sú etnické motívy.

zväčšiť Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov... Foto: archív firiem - koláž: Zdeno Gáfrik
Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 3 Sivé nohavice môžete nosiť na niekoľko spôsobov - verzia číslo 3.

Sivá farba je hitom chladných častí roka – tohtoročnej sezóny obzvlášť. Rovnako populárna je však aj karamelová a farba ťavej srsti. Nebojte sa tieto dve farby kombinovať – pre osvieženie pridajte výrazný farebný detail – napríklad v podobe jasnomodrej blúzky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohavice trikrát inak #verzia #ako nosiť nohavice do práce

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....