Banán, vajíčko a majonéza zlepšia vaše vlasy

Chcete, aby sa vaše vlasy leskli a vyzerali zdravšie a lepšie? Nech sa páči - potrebovať budete vajíčka, banány alebo majonézu.

06.11.2013 12:00
majonéza Foto:
Majonéza zmäkčuje hrubé, tvrdé a ťažko poddajné vlasy.
debata

Recepty ponúka odborník na výživu, MUDr. Igor Bukovský vo svojej novej knihe, ktorej sa dámy dočkali – Návod na prežitie pre ženu.

Vajíčka: rozmiešajte si v miske 2–3 domáce vajcia (ako na omeletu, len bez múky, soli a korenia) a naneste ich do čerstvo umytých, mokrých vlasov, nechajte pôsobiť asi 2 minúty a opláchnite si vlasy teplou vodou – ošetrite si nielen vlasy, ale aj vlasové korienky a folikuly a vlasy získajú prirodzený lesk.

Banány: rozpučte vidličkou 1–2 dobre zrelé banány v miske a kašu si naneste do vlhkých vlasov, nechajte asi 15 minút pôsobiť a potom opláchnite teplou vodou – draslík ošetruje vlasy poškodené farbením a horúcim vzduchom.

Majonéza: votrite si šálku kvalitnej majonézy do suchých vlasov, nechajte pôsobiť asi 15 minút a potom si vlasy dobre umyte šampónom – akokoľvek bizarne môže znieť tento starý americký recept, zmäkčuje to hrubé, tvrdé a ťažko poddajné vlasy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #vajíčko #banán #majonéza #lesklé vlasy

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...