Štyri kompletné jesenné outfity pod 100 eur! Skúste to takto

Obliecť sa do chladnejších jesenných dní tak, aby vaša peňaženka nedostala zabrať? Dá sa to vôbec? Podľa nás áno, pozrite sa na našu inšpiráciu - toto sú štyri outfity, ktoré vás nebudú stáť viac ako 100 eur.

26.09.2013 07:00
debata

Ak chcete vyzerať sexi a zároveň trošku experimentovať, nemusíte smerovať do divokých farieb. Stačí aj čierno-biela kombinácia. Ide o kombináciu dezénov – prúžky verzus imitácia zebry určite zaujme nejedno oko. Šnurovacie topánky na podpätku z vás spravia sexi šelmu. Kabelku s dlhým ramienkom si pokojne prehoďte krížom cez plece – dodáte outfitu punc ležérnosti.

zväčšiť Jesenný outfit pod 100 eur. Čierna s bielou... Foto: archív firiem, SHUTTERSTOCK, koláž: Zdeno Gáfrik
Jesenný outfit pod 100 eur. Jesenný outfit pod 100 eur. Čierna s bielou môžu pôsobiť nudne. Ale nie vtedy, ak ich nakombinujete v rozmanitých vzoroch - prúžky verzus imitácia zebry? A prečo nie?

Elegantná a ženská, pripravená na pracovné rokovanie či večeru v reštaurácii? V tom prípade skúste čierny kabát s výrazným prepásaním, pod ktorý si môžete obliecť top s peplumovou sukienkou a elastickú sukňu ku kolenám s grafickým vzorom. Dotyk vínovej farby topy zopakujte pri lodičkách – určite očaríte.

zväčšiť Jesenný outfit pod 100 eur. Veľmi ženská a... Foto: archív firiem, SHUTTERSTOCK, koláž: Zdeno Gáfrik
Jesenný outfit pod 100 eur Jesenný outfit pod 100 eur. Veľmi ženská a elegantná budete v kombinácii čierneho zavinovacieho kabáta s dotykmi populárnej vínovej.

Štýlová v kúskoch za pár desiatok eur a predsa na pohľad vyzerajúca ako zo žurnálu? Potlačené denimové nohavice vyzerajú luxusne, úpletový top s predĺženým zadným dielom zase ako dizajnérsky kúsok. Pridajte dvojradový kabát v námorníckej modrej a lodičky s kontrastnou špičkou – nesklamete.

zväčšiť Jesenný outfit pod 100 eur. Aj za pár desiatok... Foto: archív firiem, SHUTTERSTOCK, koláž: Zdeno Gáfrik
Jesenný outfit pod 100 eur. Jesenný outfit pod 100 eur. Aj za pár desiatok eur môžete vyzerať veľmi štýlovo a luxusne - s kabátom s dvojradovým zapínaním, ktorý doplníte denimovými nohavicami s potlačou to vyhráte.

V poslednom prípade ide o stávku na pohodlnosť a športovú ležérnosť. Svetríky s motívmi zvierat sú v kurze, vesty s kožušinovým lemom zahrejú a budú vyzerať dobre so sukňou aj nohavicami. Nebojte sa experimentovať s teniskami a nadkolienkami. Kabelka s dlhým ramienkom zdobeným retiazkou bude funkčná pri tomto outfite, ale aj keď budete chcieť skúsiť niečo elegantnejšie.

zväčšiť Jesenný outfit pod 100 eur. Stavte na hravosť a... Foto: archív firiem, SHUTTERSTOCK, koláž: Zdeno Gáfrik
Jesenný outfit pod 100 eur. Jesenný outfit pod 100 eur. Stavte na hravosť a kombinujte športové kúsky s elegantnejšou kabelkou či bundičkou.
debata chyba
Viac na túto tému: #jesenné outfity pod 100 eur #ako sa obliecť na jeseň

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...