Jedna blúzka na tri spôsoby! Oblečte sa na rande aj do práce

Kvalitná blúzka by nemala chýbať v žiadnom dámskom šatníku. A vôbec ju nemusíte vyťahovať zo skrine len, keď sa chystáte na dôležité pracovné stretnutie.

10.09.2013 08:30
debata
Kvalitná blúzka tvorí základ dámskeho šatníka.... Foto: H&M
jedna blúzka - tri spôsoby, ako ju skombinovať Kvalitná blúzka tvorí základ dámskeho šatníka. Hodvábny model od H&M, ktorý stojí 59,90 eur môžete kombinovať viacerými spôsobmi. Pozrite sa, akými.

Pokiaľ vhodne doplníte klasickú bielu blúzku so „zaobleným golierikom“ v mierne nariasenom strihu, dokážete vytvoriť použiteľný look na niekoľko príležitostí. Či už pôjde o ležérny a športový vzhľad, eleganciu v duchu pracoviska a dôležitých klientských stretnutí, alebo ženský a jemne zvodný vzhľad na večerné stretnutie s vaším partnerom.

Pre pracovná vzhľad je dobré dbať na kvalitu...
Biela blúzka obstojí aj pri tvorbe športového...
+1Elegantný, ženský, vhodný na pracovný obed aj...

Vybrali sme model hodvábnej blúzky, ktorej cena je síce vyššia než zvyčajne, ale práve materiál aj strih budú pre vašu figúru a pohodlie odmenou. Hodvábny model za 59,90 eur (H&M) môžete následne kombinovať niekoľkými spôsobmi. Či už pôjde o tradičné džínsy, tubovú sukňu s výraznejším vzorom alebo plisovaný model, ktorý je komfortný a luxusný zároveň.

Pre pracovná vzhľad je dobré dbať na kvalitu... Foto: archív firiem, koláž Zdeno Gáfrik
jedna blúzka - tri spôsoby, ako ju skombinovať Pre pracovná vzhľad je dobré dbať na kvalitu materiálov, ktoré ponúknu komfort, ale zároveň nemusíte opomínať precízny strih či prvky trendovosti v podobe farebnosti a zaujímavých detailov či obuvi.

Samozrejme, zostáva len na vašej fantázii a preferenciách, ako sa s bielou klasikou vyhráte. Možností je neúrekom. Niekedy stačí ozvláštniť vzhľad len jedným výraznejším prvkom – napríklad netradičnými topánkami či kabelkou. Inokedy môžete striedmosť hodiť za hlavu úplne a vyblázniť sa – biela blúzka bude totiž celkový vzhľad vždy ukotvovať. A ako teda na to? Inšpirujte sa s nami.

debata chyba
Viac na túto tému: #blúzka #ako sa obliecť #spôsoby

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...