Nalíčte sa podľa herečky Amandy Seyfriedovej. Takto!

Herečka Amanda Seyfried patrí v súčasnosti medzi najpríťažlivejšie hviezdy filmového plátna. Jej look môžete vyskúšať aj vy.

04.09.2013 16:00
debata
Chcete vyskúšať vzhľad a'la herečka Amanda... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amanda Seyfried Chcete vyskúšať vzhľad a'la herečka Amanda Seyfried?

Na jednej z premiér jej aktuálneho filmu Lovelace sa blondínka objavila so žiarivým vzhľadom a účesom a'la hollywoodska diva. Či už ste blond, alebo bruneta, či máte modré alebo hnedé oči, skúsiť to môžete tiež.

Vlasy

Jednotlivé kadere najprv žehličkou natočte do hustejších vĺn, následne cez veľkú okrúhlu kefu ešte prefúkajte fénom. Prstami si vlasy pretiahnite z temena do jednej strany na plecia. Zafixujte väčším množstvom laku na vlasy.

Pleť

Ak máte pleť so sklonom k začervenaniu, použite rozjasňovač a korektor v jednom. Tón pleti zjednoťte krycím krémom a zafixujte púdrom.

Oči

Dôraz v prípade tohto looke je kladený na pery – očiam však nechýba dokonalé líčenie. Zabezpečia ho telové očné tiene s trblietavým efektom. Vrchnému viečku dominuje očná linka, ktorá však nie je prísna a presná, ale jemne sa rozpíja smerom k vonkajšiemu kútiku oka. Mihalnice znesú viacnásobnú vrstvu maskary.

Pery

Výrazný červený rúž nanášajte na pery po tom, ako ste ich vyživili balzamom. Môžete vyskúšať aj trik s medom, ktorý vmasírujete prstom do pier. Následne pery natriete rúžom, kontúrku nepoužívajte.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Seyfried #líčenie podľa divy #sexi líčenie

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...