Narúžujte si pery výrazne a zvodne. Nebojte sa sýtych tónov

Krásne narúžované pery v poslednom čase odsunuli ženy tak trochu na druhú koľaj. Líčenie sa často obmedzuje na oči, alebo len priehľadný lesk na perách.

22.07.2013 16:30
rúž - pery - tmavé výrazné pery Foto:
Výrazne nalíčené pery môžu vytvoriť základ vášho líčenia.
debata

Faktom však je, že výrazné a sýtočervené pery dokážu takmer z každej dámy spraviť neprehliadnuteľnú zvodkyňu. Alebo princeznú. Stačí len trošku odvahy a šikovné ruky, pokiaľ ste už náhodou na dokonalé líčenie pier zabudli.

S naším rýchlym poradenstvom si môžete pamäť osviežiť.

  1. Tvár už máte pripravenú, použili ste krycí krém alebo BB-krém. V závislosti od potreby zjednotenia vašej pleti. Pri perách začnite s nanesením korektora. Len veľmi jemne ho prstami vklepte do spodnej aj hornej pery (najmä do stredu) – korektor napomôže udržať tmavý rúž trvácnejší a dlhšie sýtejší a jasný.
  2. Znovu sa vracajú do módy kontúrovacie ceruzky na pery. Zaobstarajte si takú, ktorá je o odtieň svetlejšia ako farba, ktorú si plánujete naniesť na pery. Kontúrkou obkreslite, prípadne jemne dotvarujte pery a následne nezrovnalosti dočistite vatovou tyčinkou.
  3. Rúž nanášajte štetčekom na pery. Pokiaľ máte plavý odtieň vlasov, siahnite po tmavších odtieňoch rúžov s modrastými odleskami (teda čučoriedková alebo černicová), brunetkám viac budú svedčať tmavšiie tóny s oranžovkastým základom (tehlová, čili).
  4. Zvyšok líčenia by mali dotvoriť už len jemne nalíčené oči s maskarou. Nepridávajte očné linky, ak chcete pritiahnuť pozornosť na pery. V inom prípade môžete kombinovať s výrazným líčením úst aj uhrančivý pohľad.
debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....