Zdena Studenková: Šaty po jednom použití nezahodím

Herečke Zdene Studenkovej sa zdá "smiešne", ak niekto odsudzuje ženu za to, že sa na objavila dvakrát v tých istých šatách.

01.07.2013 09:00
Zdena Studenková Foto:
Zdena Studenková.
debata

„Je to strašne smiešne. Pretože nie som ani manželka milionára, ani moje príjmy nie sú také, aby som šaty po jednom použití zahodila,“ povedala pre Žena.Pravda.sk na otváraní bratislavského Klubu 1001 Nights. Dodala, že jej je smiešne, keď sa niekto obúva do toho, čo majú druhí oblečené. „Hlavne by som sa chcela pozrieť na toho, kto to hodnotí. Chcela by som ho odfotiť, vidieť jeho outfit, vedieť, akú skončil školu – na základe čoho si dovolí hodnotiť,“ podotkla.

Čo sa týka herečky, šaty si na plesy aj požičiava, pretože „je to čistá kravina kúpiť si na ples šaty, ktoré si oblečiete len raz“. Napriek tomu má herečka rada „handry“. Rada nakupuje, no na rozdiel od ostatných, jej veci netrčia nepoužité v šatníku, ale majú kolobeh. „Mám švagrinú z Brankovej strany, ktorá má dve dcéry a zo svojej strany švagrinú o dvadsať rokov mladšiu. Všetko, čo nemám na sebe trištvrte roka, putuje k nim a nájde svoje uplatnenie. Takto to má zmysel,“ myslí si Studenková.

Počas života sa už aj jej stalo, že niektoré šaty chcela tak strašne, že kvôli nim nemohla spávať. „Keď sa mi niečo v obchode zapáči, poviem si: Veď už mám doma toho toľko! Z obchodu odídem a v noci to nemôžem predýchať, tak sa tam na druhý deň vrátim. Keď po niečom túžim a mám šancu si to kúpiť, kúpim si to a hotovo. To sú tie naše drobné ženské radosti.“

Keď sa jej niekto spýta, čo si oblečie dnes večer na akciu, častokrát nevie. „Veď otvorím skriňu a uvidím. A čo? Nebudem to riešiť kvôli tomu, že niekomu sa zdá, že si do toho môže zarypnúť. Mňa to nezaujíma.“ Páči sa jej výrok Jacka Nicholsona, ako reaguje na to, že o ňom ľudia rozprávajú alebo ho kritizujú. Povedal: „Prepáčte, čo je mňa do toho, kto si čo o mne myslí?“

debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...