Eva Sakálová: Na spálenú pokožku je najlepšie aloe vera

Herečka Eva Sakálová patrí medzi dámy s citlivou pleťou. Ryšavka s pehami reaguje dnes už na slnko lepšie, v detstve si však užila svoje.

18.06.2013 06:00
Eva Sakalova, Sakálová Foto:
Herečka Eva Sakálová.
debata

„Keď som bola ako dieťa, mohli ma natierať, čím chceli, bola som celé leto červená ako rak,“ prezradila s úsmevom Sakálová. „Rokmi sa to zlepšilo. Áno, dávam si stále pozor, ale dnes už to nie je také akútne,“ doplnila herečka, ktorá si nedávno vypočula aj prednášku o postupnom zdravom opaľovaní, ktoré má pokožku pripraviť na slnko a vyťažiť z jeho lúčov všetky jeho benefity.

„Bolo to zaujímavé. Určite si ešte niečo o tejto metóde preštudujem. Ale myslím si, že snedá kráska zo mňa nikdy nebude,“ zavtipkovala pôvabná herečka. Na spálenie slnkom vraj má jeden recept – nie však vlastný, ale kamarátov.

„Pred rokom som bola na Fuerte ventura, kde jeden známy býva väčšiu časť roka. Keď sa spáli, používa aloe vera. Ale žiadne krémy, čisté aloe vera. To naozaj pomáha,“ vysvetlila Sakálová, ktorá sa už čoskoro predstaví v rámci predstavenia Večer trojkráľový v rámci Letných shakespearovských slávností na Bratislavskom hra­de.

debata chyba

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...