Holenie nôh ženy neznášajú. Aj tak mu venujú dva mesiace života

Starať sa o svoje telo je pre väčšinu žien absolútnou nutnosťou a bežnou súčasťou denného režimu. Ale to neznamená, že v tomto smere nemajú svoje nenávidené "aktivity".

09.04.2013 13:00
holenie nôh - depilácia Foto:
Holenie nôh nepatrí medzi obľúbené činnosti žien.
debata

Z nového prieskumu, ktorý vznikol vo Veľkej Británii vyplýva, že najnenávidenejšou aktivitou je pre dámy holenie nôh. Až 35 percent uviedlo, že zbavovať svoje nohy ochlpenia vyslovene neznáša.

Napriek tomuto faktu sa však len málo žien rozhodne ignorovať všeobecné predstavy o kráse, že dámske nohy by mali byť hladké a bez chĺpkov. Výsledkom teda je, že množstvo žien si nohy prejde žiletkou alebo holiacim strojčekom každé ráno. Iné sa depilácii venujú zhruba každé tri či päť dní.

Z prieskumu tiež vyplynulo, že ročne žena strávi v priemere 21 hodín holením nôh, počas priemerného života britskej ženy je teda holeniu nôh venovaná približne doba dvoch mesiacov.

V rebríčku najnenávidenejších činností sa však vysoko dostalo aj upravovanie vlasov či odličovanie. Tretia najneobľúbenejšia aktivita v rámci starostlivosti o krásu je pre väčšinu žien vytrhávanie obočia.

debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...