Intímne ochlpenie. Holiť, alebo nie?

Zbaviť sa ochlpenia na ohanbí, alebo ho pestovať ako poklad, ktorý ulahodí mužovi? Už dávno nemusíme riešiť spor, či je prirodzenie bez chĺpkov hygienickejšie, alebo nie.

21.03.2013 18:15
holenie, intimity, erotika Foto:
Niektorých doslova fascinuje vyholené pohlavie.
debata

To ako bude vaša pošva zdravá totiž nezáleží od strihu, ani dĺžky ochlpenia, iba od toho, koľko času strávite v kúpeľni.

Prirodzená húština

Máme tu typ žien, ktoré otvorene hovoria, že príroda sa nemýli a ak telo ženy niečím vybavila, netreba je protirečiť. Ich maximálnym ústupkom je mierne skrátenie ochlpenia, keď idú v lete do plaviek. Pozor, tento typ žien pomaly vymiera a preto sa stávajú vyhľadávaným artiklom. Platí, že muži v posteli majú vždy radi niečo, čo nenájdu všade. Našťastie, pohlavie si z času na čas môže dať zarásť každá a tak pripraviť mužovi prekvapenie, ktoré mu pripomenie časy, keď žiletku mali v moci iba muži.

Hladká krása

Na úplnú epiláciu sa názory mužov líšia. Niektorých doslova fascinuje vyholené pohlavie, ktorému sa môžu venovať jazykom bez toho, aby sa im chĺpky tlačili medzi zúbky, iným pripomína predpubertálne štádium ženy a absolútne ich nevzruší. Koľko mužov, toľko chutí. Preto vám najlepšie na otázku, či si kúpiť žiletku, alebo iba nožničky na trochu úpravy, zodpovie ten váš milovník. Veď neuveriteľných 80% žien priznalo, že svoje ohanbie si upravujú výhradne kvôli partnerovi. Iba 20% zo ženskej populácie sa stará o priestor pod nohavičkami z vlastného presvedčenia.

Nuda sa nenosí

Nech už skrývate v rozkroku čokoľvek, základom je nedopustiť nudné pohľady. Keďže sa upravujete na vlasoch aj na tvári, a to obvykle niekoľko ráz do dňa, tak nie je zlé myslieť na novinky aj v časti od pása nižšie. Partner po zotmení vymení pohľad do tváre práve medzi nohy a unudiť ho je najhoršia možná vec, ktorá sa vám môže stať. Občas iba tak prekvapte jeho pohľad pásikom, útvarom z chĺpkov, inokedy môžete spraviť strih na želanie. Ostych nie je na mieste, veď jediní, kto sa zo zmeny poteší, ste vy dvaja.

debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....