Rutina úspešných ľudí? Večer ešte stihnú zopár vecí, sú to tieto

Oceňte samú seba, pripravte sa na nový deň. Ak túžite po pracovných úspechoch, len čakať nestačí.

19.10.2021 15:00
kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Foto:
Ešte si stihnete prečítať pár strán knihy...
debata

Opäť si premietnite úspechy celého dňa

Čo sa mi dnes podarilo? Pohľad späť je pre mnohých úspešných ľudí rovnako dôležitý ako pohľad smerom vpred. Večer si v pokoji domova „prehrajú“ celý deň a pokúsia sa odpovedať na otázky ako: Čo mi dnes išlo obzvlášť dobre? Za čo som vďačný? Čo sa mi naozaj podarilo? Hlavný dôraz vo svojej rekapitulácii kladú na svoje úspechy a malé či väčšie víťazstvá, ktoré ich „nabudia“ na ďalší podobne úspešný deň. Večer sa neúspechmi nezaoberajte – treba ich takisto vnímať, ale čas pred spaním nie je na to vhodný, pretože by ste odchádzali do postele nervózni a smutní.

žena, úspech, krása Čítajte viac Všetko majú pod kontrolou, presne vedia, čo chcú dosiahnuť! Týka sa to týchto 3 znamení

Pripravte sa na nový deň

Úspešní ľudia si robia plány – na svoje pracovné dni sú pripravení, vedia, čo ich čaká a nič nenechajú na náhodu. Práve fakt, že vedia, čo ich na druhý deň čaká, na nich pôsobí upokojujúco. A pripravenosť znamená, že ich sebavedomie môže počas dňa narastať. Keď sa svedomite pripravíte na všetko, čo vás čaká, nemôžete sa ocitnúť v nepríjemnej situácii, ktorá vás zaskočí.

Rozvíjajte sa

Úspešní ľudia si na konci dňa zvyčajne nájdu čas na duševný rozvoj. Či už si prečítajú nejaký odborný článok, knihu v cudzom jazyku alebo si nájdu nejaký program, ktorý súvisí s ich prácou a aj vďaka nemu si „otvoria“ nové obzory. Dôležité pre nich je mať prehľad v oblasti, v ktorej pracujú, ale nezaostávajú ani v tom „všeobecnom“ prehľade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #úspech #úspešný človek

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...