Dokázané: Tieto znamenia majú najväčšie šance na úspech!

Narodili ste sa pre úspech? Táto nová štúdia chce dokázať, že ľudia, narodení v istých znameniach sú úspešnejší ako tí ostatní.

21.08.2017 09:30
Anketa: Veríte astrológii? Foto:
Ilustračné foto.
debata (4)

Usilovnosť, inteligencia, cieľavedomosť či ambície? Podľa výskumníkov z univerzity v Connecticute rozhoduje o úspechu či neúspechu deň nášho narodenia! Autori štúdie vyhodnotili dáta 300 prominentov, umelcov, politikov, vedcov, atlétov a spisovateľov. Prišli k záveru, že v skutočnosti existuje korelácia medzi dátumom narodenia a šancou na úspech a slávou.

Tieto znamenia majú najväčšie šance

Väčšina úspešných sa narodila v mesiacoch od decembra do marca. Ide konkrétne o znamenia kozorožec, vodnár a ryby. Tí by mali byť podľa vedcov najúspešnejší. Ale aj strelci a barani, ktorí sa sčasti v tomto rozmedzí nachádzajú, majú podľa štúdie zvýšené šance.

Bez nasadenia to nejde

Takže dosiahnuť úspech úplne bez nasadenia? Ide to? Nezmysel. Talent, nadšenie, inteligencia a ambície sú stále najväčšou hnacou silou úspechu. Avšak, sú to vlastnosti, ktoré majú práve znamenia, ktoré vedci vymenovali… Ryby sú obzvlášť tvorivé, baran známy svojou pevnou vôľou a kozorožci extrémnou cieľavedomosťou. Strelci a vodnári sú zas nielen tvrdohlaví, ale aj otvorení a zvedaví.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #úspech #talent #ambície #nadšenie #zverokruh #inteligencia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...