Učte sa od sebavedomých žien

Čo robia sebavedomé ženy inak?

27.04.2016 14:00
dobré miesto - spokojnosť v práci Foto:
Zdravé sebavedomie vám v mnohom pomôže.
debata

Neporovnávajú sa s ostatnými

Vlastné úspechy sa razom zdajú byť menšie a nedostatky rastú – a to len preto, že sa neustále s niekým porovnávate. Vždy sa nájde niekto lepší, krajší, obľúbenejší… Sebavedomé ženy sa preto neporovnávajú, snažia sa zlepšovať v rámci vlastných možností.

Stoja si za tým, čo povedia

Premýšľajú o tom, čo povedia svetu. A keď už svoj názor odprezentujú, neberú ho späť len preto, že väčšina má názor celkom odlišný. Natoľko si veria a dokážu si svoje myšlienky obhájiť.

Z vlastných chýb sa poučia

Nikto nie je dokonalý. V živote človek spraví množstvo malých aj veĺkých chýb. Ale sebavedomé ženy k nim pristupujú konštruktívne a vezmú si z nich ponaučenie. Nabudúce to urobia inak a lepšie.

Na nič sa nehrajú

Ľuďom ponúkajú svoju pravú tvár. Len ťažko niekoho presvedčíte, ak ste každý deň iná. Nehrajte večne nejakú rolu, okolie veĺmi skoro odhalí, že to nie ste vy. Buďte autentická a svojská, všetkým sa zapáčiť nemusíte.

Občas je dobré byť egoistom

Dokážete ľuďom povedať slušne „nie“? Ak si svoje povinnosti plníte, máte na to plné právo. Ak máte dostatok sebavedomia, aj ho využívate. Nechať si niekedy čas len pre seba, vyvetrať si hlavu či len tak ležať v posteli ak máte chuť… Prečo nie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šéf #pocit #sebavedomie #okolie

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....