Všetko sa vám rúca? Chce to malé zmeny

Aj malá zmena môže robiť veľké zázraky. Vy sa o ňu aspoň pokúste, keď ste zlyhali v poriadku.

09.10.2014 13:00
disciplína, poriadok, práca Foto:
Začnite tým, že si upracete stôl.
debata

Všetko ste mali tak pekne nastavené. Spávať ste chodili o dvadsiatej druhej. Už minúta po vám robila problémy a narúšala váš pokoj. V práci aj doma ste mali poupratované a dokonca ste sa snažili pravidelne stravovať. Stres v práci vám ale toto všetko rozhádzal. A vám ostáva čo? Jedine to všetko vrátiť do starých koľají.

Pokúste sa o to znova a znova, zakaždým, keď vám to začne prerastať cez hlavu. Snažte sa zo všetkých síl navrátiť do svojho života poriadok. Zmenu pocítite okamžite. Začnite doma. Upracte si byt, ale detailne. Operte záclony a aby sa aj „hlava“ tešila domov, kúpte si do bytu nový doplnok. Stačí nový kvet, záves alebo arómalampu. Niečo, čo si oko všimne ako prvé, keď prekročí prah dverí.

Pokračujte v práci. Aj keď sa vo svojom neporiadku dobre orientujete, vypracte to všetko preč. Nepotrebné veci do koša. Cíťte, že s každou vecou, ktorá už pre vás stratila význam, odchádza z vášho života kus stresu a neporiadku. Na záver dňa si choďte spraviť veľký nákup. Zájdite aj na trhovisko a vyberte si čerstvú zeleninu a ovocie. Všetko vo vašom živote začne znova fungovať.

Ak to všetko predsa len nepomôže a vy sa budete cítiť, akoby vás stres a neporiadok valcoval na každom kroku, vezmite si deň dovolenky. A celý deň voľna nemyslite na prácu a strávte ho v prírode medzi stromami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #dovolenka #zmena #stres #harmónia #neporiadok #voľno

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...