Z koníčka práca a zárobok

Niekto sa narodí pod šťastnou hviezdou a môže mať prácu i hobby v jednom. Nezáviďte, ale skúste niečo podobné tiež!

31.07.2014 11:00
práca, zamestnanie, motivácia, úspech Foto:
Ak máte nadanie, ktoré vám prináša uspokojenie, venujte sa mu čo najviac.
debata

Priority určujú spokojnosť a úspech

Aj keď sa človeku zadarí venovať svojmu koníčku naplno a nielen v rámci relaxu, ale i v kariére, neznamená to automaticky zabezpečenú budúcnosť a milióny. Záleží od povahy, schopností a rebríčka hodnôt, ako so svojimi možnosťami naloží. Ak je jeho prioritou najmä radosť zo záujmov a záľub, voľný čas i rodina, biznis ide bokom a žiadne svetové prerazenie sa nekoná.

Ambície a talent na podnikanie

Inšpirujte sa tým, čo vidíte, ale neodsudzujte, nevysmievajte sa, nepochybujte o sebe. Skrátka urobte si po svojom a ak je vašou prioritou hlavne mať sa dobre po materiálnej stránke, tak za tým choďte. Možno váš podnikateľský zámer a prísne dodržiavanie nastavených pravidiel prinesie osoh, vám i okoliu. Ideálne je spojiť lásku ku koníčku a prispôsobiť podmienky tak, aby ste sa za svoje meno nehanbili a pritom sa dokázali predať. Zároveň aby ste neprišli o všetko to, čo vám je milé a čo vás napĺňa. Vtedy by ste mohli hovoriť o úspechu – súkromnom i pracovnom.

Dôležité je, čo vás robí šťastnými

Jeden sa cíti ako ryba vo vode, keď môže uplatňovať svoj talent, povzbudzuje ho záujem a potlesk „publika“, iný je najšťastnejší mimo slávy a popularity. Ak máte nadanie, v ktorom ste majstrom a prináša vám uspokojenie, venujte sa tomu čo najviac. Je nepodstatné, či o vás budú vedieť aj v susednej obci, alebo či vám to prinesie aj zárobok. Najdôležitejšie je, aby ste sa nestali otrokom svojho koníčka, aby vás neprestal baviť, aby ste boli šťastní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #zamestnanie #úspech #ambície

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...