Leto trávite v práci? Žiadna dovolenka?

Aj to sa stáva! A teraz sa to stalo vám. Je jedno, aký máte na to dôvod, hranice Slovenska toto leto neprekročíte.

14.07.2014 15:00
dovolenka, leto, pracujúca žena Foto:
Leto bez dovolenky? Určite to prežijete.
debata

Dôvod môžete mať akýkoľvek. Či už ste začali svoj nový biznis a dovolenku si preto nemôžete dovoliť, nemáte tento rok na výlet k moru financie, rozišli ste sa s priateľom a tým pádom vám padlo aj akékoľvek dobrodružstvo, alebo jednoducho zarezávate v novej práci a na dovolenku nemáte nárok. Skúste si leto napriek svojmu dôvodu užiť. Verte, dá sa to.

Uhorka
Pracovať v zime pred Vianocami a v lete nie je alebo minimálne nemusí byť také ľahké. Vnímajte to pozitívne. Chytiť novú prácu v lete? Nič lepšie sa vám nemohlo prihodiť. Hrozí vám, že nový šéf pôjde minimálne na dva týždne k moru a aj ostatní kolegovia sa budú striedať a v práci ostane polomŕtvo.

Zimná dovolenka
Existuje ešte jedna možnosť, ako z tejto nepríjemnej situácie vykľučkovať. Našetrite si na zimnú dovolenku do teplých krajov. Priplatíte si viac, ale pôjdete v čase, kedy už ostatní budú zarezávať tak, že sa im bude z uší pariť. Vtedy budete vy posielať prostredníctvom sociálnej siete fotografie, ktoré vám budú všetci ticho závidieť. Preto si toto leto užívajte, veď teplo je aj na Slovensku.

Ak už nič iné
Ak sa vám nerysuje ani zimná dovolenka, potom si spríjemnite letné mesiace v práci. Už obedy na terase alebo „kupko“ počas obednej prestávky musí byť veľmi fajn. Tiež vám možno bude umožnené končiť v práci skôr, čo určite využite na večerné plávanie, chladný drink s priateľmi alebo „chatovicu“.

Čas na rande
Možno si spríjemniť leto aj inak. Splňte si počas tohto obdobia záväzok, ktorý už dlhšie odkladáte. Chceli ste sa prekonať a zoznámiť sa s atraktívnym mužom cez internet. Veď koľkým vašim kamarátkam to už vyšlo… No tak sa rozhýbte. Ak to preženieme, môžete každý jeden deň sedieť večer na lahodnom drinku s iným mužom. A vyberať prstom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #rande #nová práca #uhorková sezóna

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...