Nie ste organizačný typ? Výhovorka!

Ani sám seba človek nepozná dobre. Poznáte to podľa toho, ako sa šokujete v doposiaľ neznámych situáciach...

26.03.2014 08:30
organizačný typ, žena v práci Foto:
Snažte sa o sebe dozvedieť nové veci. Dajte im šancu.
debata

Ste v práci nová? Uviedli ste si do životopisu, že ste organizačný typ, no teraz zlyhávate? Je to črta, ktorá sa dá posilňovať. Človek sa s tým nerodí a zorganizovať čosi nie je žiadna veda. Druhá vec je, či sa vám chce…

„Bola som lenivá, preto som sa zakaždým vyhovárala na to, že nie som organizačný typ. Potom som si však chcela ísť veľmi opekať s priateľmi. Zorganizovala som to, podarilo sa. Akcia bola taká perfektná, že kamaráti odo mňa chceli aj v budúcnosti, aby som podobné veci organizovala. A ja som zistila, že nie je to také zlé. Na takejto obyčajnej súkromnej akcii,“ vraví 26-ročná Miriam.

Povedala si, čo funguje v súkromí, musí fungovať aj v práci. „Prestala som sa vyhovárať. Najprv som to skúsila, ako to pôjde v práci. Vymyslela som si jeden projekt, ktorý som si sama chcela menežovať. Zorganizovať som si musela všetko, dokonca som musela poskladať aj tím ľudí. A zrazu som prišla na to, že ja som organizačný typ!“ V tomto prípade sa opäť overilo staré známe „ak sa niečoho bojíš, pozri sa tomu do očí“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #organizácia práce #výhovorka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...