Je váš nadriadený v znamení ryby?

Rybu vraj vo vedúcej pozícii treba hľadať pod lupou. Riadia totiž vyslovene neradi, musí to byť nejaký omyl.

04.03.2014 14:00
boss, šéf Foto:
Muž v znamení ryby by šéfovať radšej nemal...
debata

Väčšina rybičiek dáva totiž prednosť byť na voľnej nohe, v slobodnom povolaní. Potrebujú si robiť, čo chcú a čo ich baví a nemať nikoho pod sebou (najideálnejšie ani nad sebou). Ak sa ocitnú na čele firmy, alebo si chcú nejakú založiť a tým pádom mať podriadených, najskôr to bude dobročinná organizácia alebo cestovná kancelária. Tam sa cítia ako ryby (vo vode). Inak na túto funkciu podľa astrológov nemajú, sú až príliš citlivé.

Znamenie ryby je známe tým, že si povymýšľa, čo sa len dá. Je to pre ne určite lepšia alternatíva, ako povedať do očí krutú pravdu. Sú to malí psychológovia a rýchlo sa snažia odhadnúť, čo chce druhá strana počuť. Podľa toho naformulujú svoju „výhovorku“ a očakávajú, že ten druhý jej hneď uverí. Už malé dieťa v znamení ryby má túto potrebu. Privymyslieť si čosi k realite, aby bola zaujímavejšia.

Hoci ryba nie je baran, aj ona sa vie nahnevať a pôsobiť mrzuto. Podlá však nie je a nevie sa ani pomstiť. Dôležitá pre jeho podriadeného je aj informácia, že nevie povedať nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryby #znamenie ryby #nadriadený

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...