Nechávate výplatu v práci? Ako odolať benefitom?

Máte radi svoje zamestnanie a ešte radšej využívate ponúkané výhody?

25.02.2014 15:00
benefit, výhoda Foto:
Niekedy je ťažké vzdať sa niečoho, po čom sme celý život túžili.
debata

Stáva sa, že okrem radosti pre seba výrazne podporujete aj zamestnávateľa? No zatiaľ čo on to až tak nepocíti, vaša rodina nechápe, kam mizne výplata?

Kde sa stráca vaša pláca?

Ste v dianí, poznáte kvalitu produktov, ktoré propagujete, viete o čo sa oplatí zabojovať. A ani nemusíte vyvinúť enormnú námahu, úžasný sortiment máte po ruke, dokonca so zamestnaneckou zľavou, o akej sa mnohým môže iba snívať? Nech je to exotická dovolenka snov, super relax balík, či značkové oblečenie od hlavy po päty – ostaňte pri zemi, sledujte výdavky a rozmýšľajte, nakoľko danú vec potrebujete a zužitkujete.

Deň po výplate – horor

Iskrili vám oči na to či ono, odložili ste si, čo iní nestihli na trhu ani zaregistrovať a v deň výplaty sa tešíte ako malé dieťa, že je to vaše? A trošku ste pozabudli na základné vybavenie domácnosti, na potreby ostatných členov rodiny? Kroťte svoje vášne, myslite aj na iných, na ďalšie dni v mesiaci. Možno sa chcete blysnúť práve pred nimi svojou pozornosťou a ukázať, aké máte možnosti… Ale čo ak ide iba o vašu úchylku a namiesto radosti v očiach blízkych vidíte sklamanie, rozčarovanie?

Triezvo aj vo svete výhod

Možno patríte k snílkom a máte pocit, že sen vám teraz leží pri nohách, stačí sa ho len dotknúť a premení sa na skutočnosť. Realita však môže byť úplne inde, než ste vy… Niekedy je ťažké vzdať sa pocitu, že môžeme mať niečo, po čom sme celý život túžili. Je priam nevyhnutné byť neustále pri zmysloch a triezvo zvažovať, ktorej fantázii dať priestor a ktorú nechať v nevinnom spánkovom režime.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #výhody #benefity

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...