Túžba po lepšej stoličke nemusí ostať len snom

Byť si vedomý svojich kvalít je výhoda, už ju stačí len využiť!

06.10.2013 10:40
dobré miesto - spokojnosť v práci Foto:
Zdravé sebavedomie vám v mnohom pomôže, potlačte slabiny a stúpajte po kariérnom rebríčku nahor!
debata

Niekedy to chce síce trochu viac úsilia, kým sa prepracujete k vytúženým métam, ale neblokujte sa, hlavne za tým choďte.

Nevyhnete sa úskaliam, ale nevzdávajte to

Problémy si neraz spôsobujeme i sami, inokedy sú nepriaznivejšie vonkajšie vplyvy, ale vždy je dôležité nechať pracovať svoj hnací motor a aj prípadné neúspechy vnímať ako výzvy. Vsaďte na svoje výnimočnosti a snažte sa ich ukázať, nie však násilím, v žiadnej forme! Ak máte dobré komunikačné zručnosti, dostatok empatie a prirodzený šarm, určite to využite a lepšie predajte aj svoj jedinečný talent. Zdravé sebavedomie vám v mnohom pomôže, potlačte slabiny a stúpajte po kariérnom rebríčku nahor!

Máte vysoké ciele? Nebojte sa prekážok!

Stres číha na slabých i silných, ale ak patríte k tým, ktorí sú skutočne schopní a kariéru si nebudujú pochybnými metódami, nebojte sa toho. S nárokmi na seba aj na iných rastie napätie a môže priniesť aj menej príjemné situácie. Držte nervy na uzde a zotrvajte na ceste! Snažte sa triezvo i citlivo triediť, čo je podstatné a čo nie, kde má význam odovzdať energiu a skúsenosti, kde nie.

Spoluprácou dosiahnete maximum

Obklopujte sa dôveryhodnými a šikovnými ľudí, buďte mimoriadne vnímaví voči ich prednostiam i slabostiam. Hľadajte v kolegoch ich kvality, nedostatky sa pokúste spoločne riešiť. Iba tak vás môžu uznávať a chcieť vám pomôcť v budovaní kariéry, byť rovnocennými partnermi. Nezabudnite, že i vy sa môžete učiť od druhých, majte rešpekt a úctu voči okoliu. Dôverujte vlastnému vnútornému hlasu a ak ste o úspechu a svojom talente presvedčení, nech vás nič neodradí od ambície rozvíjať ďalej schopnosti, ísť aj za najvyššími cieľmi.

debata chyba

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...