Vychutnajte si výborné mrkvové placky z rúry doplnené syrom a šunkou.
Takto to vyzerá, keď sa básnické črevo prejaví aj v kuchyni. Nech vás nezvyčajné názvy týchto receptov neodradia, skrývajú sa za nimi chutné jedlá a dezerty.
Máte chuť na puding, ale doma niet ani stopy po pudingovom prášku alebo jednoducho nechcete používať polotovar s arómami a farbivami? Existujú suroviny, z ktorých sa dá pudingová maškrta pripraviť aj bez neho.
Potrebujete nachystať niečo dobré na obed alebo rýchle na večeru? V týchto receptoch nájdete východisko.
Ak ste z pohára už vyjedli všetky sušené paradajky a zostal vám len olej, v ktorom boli naložené, máme super tip, ako s ním naložiť. Hlavne nič nevylievať!
Klasické ražniči, to je mäso, klobáska, slanina a cibuľa. Môžete ho doplniť aj nejakou tou zeleninkou alebo zemiakmi a o chutný obed bude postarané.
Zelený matcha prášok prepožičia výraznú farbu a zaujímavú chuť nielen nápojom, ale využijete ho aj pri pečení.
Má jemnú orieškovú arómu a intenzívnejšiu chuť než klasické maslo, vďaka čomu pozdvihne nielen dezerty, ale uplatní sa aj v slanej kuchyni. Ako si hnedé maslo pripraviť, na čo si dať pozor a kde ho využiť?
Ako dezert po sviatočnom obede, budú tieto zákusky trefou do čierneho.
Vynikajúci a pokojne aj slávnostný obed z bravčovej panenky obalenej v slanine. Všetci sa budú zalizovať!
To, že tieto koláče vyzerajú tak zaujímavo má na svedomí jednoduchý trik, vďaka ktorému už na prvý pohľad zistíte, akú chutnú plnku v sebe skrýva.
Túto jarnú hubu považujú za delikatesu aj francúzski šéfkuchári. Ale nemusíte vedieť variť ako oni, pretože chuť smrčka jedlého sa rozvinie najmä v jednoduchých receptoch.
Či už preferujete klasický quiche alebo chrumkavé lístkové cesto, každý si tu nájde niečo pre seba. Vychutnajte si sezónnu špargľu v lahodnom slanom koláči.
Ak do cesta potrebujete len jedno-dve vajíčka, nemusíte pečenie vzdať ani keď žiadne nemáte. Prezradíme vám 7 možností, čo použiť namiesto nich.
Jednoduchšie to snáď ani nejde. Stačí spojiť puding bez varenia, šľahačku a vaječný likér, všetko korunovať čokoládou a doplniť piškótami a ohromný dezert je na svete.
Kuracie prsia sú jedným z najobľúbenejších druhov mäsa. A predsa si častokrát lámeme hlavu, ako ich pripraviť. A čo napríklad takto?
Nie vždy máme doma formu rovnakých rozmerov akú udáva recept. Ako si v takýchto prípadoch poradiť?
Výborná nátierka na chlieb či pečivo, ktorú môžete ideálne servírovať práve k pivu ako pohostenie pre dospelých.
Pozrite sa do chladničky a skamaráťte šunku s tým, čo v nej nájdete. Tieto recepty vám ukážu, čo s čím pasuje, aby z toho nakoniec vyšla chutná nátierka.
S trochou kreativity a bežnými kuchynskými nástrojmi si môžete na grilovaných dobrotách pochutnať aj vo vnútri.
Polievka, mäso, cestoviny aj slané chuťovky, všade tam nájde uplatnenie táto zdravá jarná bylinka.
Či robíte domáci chlieb, vianočku, buchty alebo pizzu, kysnutie cesta je jednou z najzdĺhavejších fáz prípravy. Ak nemáte času nazvyš, existujú možnosti, ako tento proces urýchliť.
Výborný ochutený olej, ktorý využijete na spestrenie šalátov, ryže, zeleniny, ale trebárs aj na praženicu či uvarené vajíčka.
Nedeľná bábovka trocha inak. Upečte každému maškrtníkovi jeho vlastnú!
Ani chýbajúca surovina z klasickej zostavy na obaľovanie vám nemusí prekaziť radosť z vyprážaných rezňov, syra či zeleniny.
+ Po krátkej, rannej prechádzke sa budete cítiť zdravo a sviežo.
€ Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho...
+ Na slnku síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
€ Informujte sa vo vašej finančnej...