Úžasné, nápadité! Petra Tóthová ukázala dezerty z aktuálnych kastingov Pečie celé Slovensko

Po skončení druhej série šou Pečie celé Slovensko, v ktorej zvíťazila Lucka Gyenesová, začala RTVS hľadať súťažiacich do tej ďalšej.

14.02.2023 13:00
Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová Foto:
Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová - porotkyne sladkej šou Pečie celé Slovensko.
debata

Súčasťou kastingového tímu sa stali aj obe porotkyne šou, Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová. Prvá z nich pre Pravdu povedala, že kastingami do sladkej šou sa pre ňu začína nádherný čas. „Pre mňa sa začína najkrajšie obdobie roka. Tretej série sa neviem dočkať, šou je moja srdcová záležitosť,“ prezradila Tóthová. V rámci kastingov sa spolu s Jožkou Zaukolcovou stretávajú s uchádzačmi o miesto v pekárskej dvanástke. „Prinesú nám niečo sladké aj slané a my zistíme, že ako sú na tom s pečením, následne s nami absolvujú rozhovor o pečení,“ opisuje.

Lucka Čítajte viac Pekárka Lucka: Jej sladké sny sa víťazstvom v šou iba začínajú! Zavesí svoju profesiu na klinec?

Práve na svojom Instagrame sa Tóthová pochválila fotografiami dezertov, s ktorými sa potencionálni finalisti šou Pečie celé Slovensko prišli uchádzať o vzácnu „vstupenku“ do „stanu“. Ako ešte dodala, záujemcov o účasť v programe každým rokom stúpa. „Tým, že diváci vidia, že šou Pečie celé Slovensko je príjemný formát, kde sa nikto nemusí báť, že by ho ktokoľvek zhadzoval pred kamerami, prihlási sa čoraz viac amatérskych pekárov. Ľudia sa hlásia v presvedčení, že sa môžu niečo naučiť, navyše, je to pre nich zážitok na celý život.“ Na svojom Instagrame Tóthová poďakovala všetkým zúčastneným. „Bolo mi cťou sa s vami stretnúť a vážim si, že ste pre nás napiekli a prišli zo všetkých kútov Slovenska.“ Fotografie dezertov, ktoré postupne zverejňovala, vyzerajú naozaj výnimočne. Pozrite sa! (preklikať šipkou)

Candy bar podľa Lucky.
Lucka a jej  croquembouche, ktorý nazvala:...
+5Lucka a jej jedlá kytica.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Tóthová #Pečie celé Slovensko

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...