Pokračovanie článku: Tuniak, losos či zubáč? Vyhráva kapor! Tu je 5 (aj celebritných) receptov, s ktorými ovládnete vianočný stôl

3. Losos podľa Wandy Adamik Hrycovej

Video
Energická filmová producentka nerada trávi veľa času pri varení. Prezradila nám jeden zo svojich rýchlych receptov - lososa v pomarančovej marináde, ktorého milujú jej traja synovia.

4. Zubáč podľa Petra Batthyányho

Video
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na citrónoch

5. Pstruh podľa Otta Weitera

Video
V tomto videu nám obľúbený spevák Otto Weiter so svojou šarmantnou partnerkou Petrou Maxin pripravia zdravého a hlavne chutného plneného pstruha.

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Pstruh à la Otto Weiter na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

BONUSOVÝ RECEPT: Steak z tuniaka

Video
Účastník kulinárskej šou Bez servítky Daniel Zwach prišiel navariť aj k nám do TV Varecha.

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Steak z tuniaka na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

© Autorské práva vyhradené

Facebook X.com debata chyba Newsletter
Viac na túto tému: #Ryby #Vianoce #kapor #sladkovodné ryby

+ Tráviť čas pred technikou celé dni vám škodí viac ako si myslíte.
Zaslúžite si v živote veľkú zmenu, urobte to...

+ Skúsili ste už otužovanie? Vaše telo sa poriadne zregeneruje.
Múdra investícia vám otvorí dvere k finančnej...