Pokračovanie článku: Tuniak, losos či zubáč? Vyhráva kapor! Tu je 5 (aj celebritných) receptov, s ktorými ovládnete vianočný stôl

3. Losos podľa Wandy Adamik Hrycovej

Video
Energická filmová producentka nerada trávi veľa času pri varení. Prezradila nám jeden zo svojich rýchlych receptov - lososa v pomarančovej marináde, ktorého milujú jej traja synovia.

4. Zubáč podľa Petra Batthyányho

Video
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na citrónoch

5. Pstruh podľa Otta Weitera

Video
V tomto videu nám obľúbený spevák Otto Weiter so svojou šarmantnou partnerkou Petrou Maxin pripravia zdravého a hlavne chutného plneného pstruha.

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Pstruh à la Otto Weiter na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

BONUSOVÝ RECEPT: Steak z tuniaka

Video
Účastník kulinárskej šou Bez servítky Daniel Zwach prišiel navariť aj k nám do TV Varecha.

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Steak z tuniaka na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryby #Vianoce #kapor #sladkovodné ryby

+ Vyhýbajte sa zafajčeným priestorom, oslabené priedušky to ihneď pocítia.
Služobnú cestu neodmietajte, mohli...

+ Nesmiete opäť skĺznuť do náručia alkoholu, už nie je cesty späť.
Pracujte na svojich zručnostiach,...