Ako by obstála víťazka britskej verzie v šou Pečie celé Slovensko? Jedlé sochy finálovej trojice prekvapia

Zatiaľ, čo na slovenského víťaza 2. série šou Pečie celé Slovensko si ešte budeme musieť počkať, Británia má finále šou, ktorú vysiela kanál Channel 4 pod názvom The Great British Bake Off, už za sebou.

16.11.2022 09:04
The Great British Bake Off Foto:
Británia spoznala víťazku sladkej šou "The Great British Bake Off", stala sa ňou 32-ročná Syabira Yusoff. Pózuje s jej jedlou sochou, ktorú pripravila vo finále šou na tému "Naša krásna planéta".
debata (1)

Po desiatich týždňoch pečenia sa tak víťazkou v poradí 13. série stala 32-ročná Syabira Yusoff, ktorá porazila svojich dvoch mužských súperov počas veľkého finále.

Súťažiaci súperili v troch výzvach tak, ako sú pri sladkej šou zvyknutí aj slovenskí diváci. Vizuálne zaujímavou sa stala posledná výzva, v ktorej mali finalisti vytvoriť jedlú sochu na tému „Naša krásna planéta“. Pri sochy finalistov si pozrite nižšie (preklikajte šipkou).

S poslednou časťou sladkej šou sa však na porotcov šou zniesla aj istá vlna kritiky od divákov, keďže jednou výzvou bola aj príprava „pudingovej bomby“, pri ktorej mali pekári použiť vegetariánsku želatínu. Ako písali fanúšikovia na sociálnych sieťach, variť z takejto želatíny si vyžaduje odborné znalosti a amatérski kuchári nemajú tieto postupy ako vedieť. Aj preto im táto výzva nevyšla.

Lenka Čítajte viac Toto sa v Pečie celé Slovensko ešte nestalo! Pri jednej výzve pohoreli úplne všetci, v šou skončila Lenka

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza práve z licenčného formátu televízie BBC. Reality šou verejnoprávnej BBC „The Great British Bake Off“, ktorá si takmer hneď po prvom odvysielaní v roku 2010 získala obrovskú popularitu, sa okrem iného môže pochváliť tromi cenami BAFTA. Predala sa do viac ako 30 krajín sveta. Po odvysielaní siedmich sérii podpísala produkčná spoločnosť Love Productions, ktorá je pod špi podpísaná, zmluvu s kanálom Channel 4, kde sa šou vysiela aktuálne.

Medový úľ od Miňa.
Brnenská torta podľa Miňa.
+6Miňovo medovníkové "M"

V prvej sérii šou Pečie celé Slovensko sa zrodila cukrárska hviezda – Miňo Macuľa z Bratislavy, víťaz šou, ktorého torty ohurovali divákov pred obrazovkami aj na sociálnych sieťach. Pozrite si ich v našej galérii vyššie.

Lenka a jej 3D ruky ako symbol posunkovej reši...
Lucka a jej 3D korytnačka s mláďatkami   z...
+4Janka a jej 3D veľkonočný kôš  z kysnutého...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...