Zdravé jedlá a nápoje, ktoré vám vylepšia sexuálne zážitky

S prázdnym žalúdkom môžete na plnohodnotný sex rovno zabudnúť. A ak už chcete dodať telu nielen výživu a vitamíny, ale zobudiť aj libido a sexuálnu túžbu, je dôležité, vybrať si to správne na tanieri a v pohári. Aby ste nemuseli tápať v neznáme, môžete sa riadiť aj našou erotickou kuchárkou. Nejde pritom o žiadne zložité varenie.

13.07.2022 12:51
melón, nápoj Foto:
Melón je ideálom pred milostnou romantikou.
debata

Čierna čokoláda

Väčšina ľudí, ktorí chcú zlepšiť svoj milostný život, siaha po tmavej čokoláde, ktorá je zásadným posilňovačom libida. Antioxidanty nachádzajúce sa v kakau známe ako flavonoidy, tiež pomáhajú zvýšiť prietok krvi a uvoľniť krvné cievy. To poskytuje dostatočný prietok krvi na všetky správne miesta v správnom čase!

Zelený čaj

Či už ho uprednostňujete teplý alebo studený, môže priniesť do vášho sexuálneho života značnú horúčosť. Obsahuje totiž katechíny. Zlúčeniny, ktoré pomáhajú s prietokom krvi a znižujú brušný tuk. Existujú dva konkrétne spôsoby, ako môžu katechíny zlepšiť váš intímny život. Eliminujú voľné radikály, o ktorých je známe, že zapaľujú a poškodzujú krvné cievy a pomáhajú bunkám krvných ciev uvoľňovať oxid dusnatý. Tým zväčšujú veľkosť krvných ciev a zlepšujú prietok krvi. A to sa zíde ako pri erekcii, tak aj pri prekrvení pyskov ohanbia, ktoré sa stávajú citlivejšie.

avokádo, toast, tatarák, Čítajte aj Milujete avokádo? Vyvarujte sa týchto 3 chýb pri jeho konzumácii

Avokádo

Je bohaté na vitamín B6, draslík a mononenasýtené tuky. Pomáha podporovať dobrý krvný obeh a zdravé srdce, teda nevyhnutné súčasti pre skvelý sexuálny život. Vyskúšajte roztlačené avokádo na toaste pri raňajkách alebo ho použite s hranolkami a salsou, na sendvič a šalát. Je jedno ako ho použijete, pri pravidelnej konzumácii budete mať viac chuti na sex aj viac výdrže.

Granátové jablko

Podľa dvojtýždňovej štúdie Queen Mary University Edinburgh denná konzumácia šťavy z granátového jablka výrazne zvýšila hladinu testosterónu u žien a mužov. Okrem potenciálne zvýšenej hladiny testosterónu, granátové jablká pomáhajú zlepšiť prietok krvi, čím zlepšujú vaše libido. Je to jednoducho ovocie, ktoré netreba konzumovať len na Vianoce. Pretože vďaka nemu môžete mať Vianoce v posteli omnoho častejšie.

Vodný melón

Vitamín B5, ktorý sa nachádza v melóne, je životne dôležitý pre zvládanie stresu. Vysoká hladina stresu môže spôsobiť prudké zníženie mužského aj ženského libida. Preto je melón ideálom pred milostnou romantikou. Z dôvodu nižšej úrovne stresu bude mať viac chuti na sex. Vodný melón možno považovať za jeden z najlepších plodov na zvýšenie libida. Navyše vitamíny B pomáhajú pri sexuálnej výdrži aj produkcii energie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #granátové jablko #libido #zelený čaj #avokádo #vodný melón

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...