Poznáme nielen top dezert 2. série kastingov sladkej šou, ale aj top chute! Kraľovali maliny a po nich...

Začiatkom roka sa začalo sito kastingov do 2. série šou Pečie celé Slovensko, v ktorých členovia tímu hľadali novú dvanástku súťažiacich, ktorá napokon vzišla z takmer 160 prihlásených záujemcov.

21.06.2022 06:00
Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová Foto:
Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová budú súčasťou aj 2. série sladkej šou Pečie celé Slovensko.
debata

V kastingovej porote nechýbali známe tváre jednotky – Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Akými výtvormi sa snažili súťažiaci na porotkyne počas kastingov zapôsobiť? Ako už v rozhovore pre TV Pravda prezradila porotkyňa Jožka, boli to najmä tartaletky!

Porotkyňa Jozefína Zaukolcová Čítajte viac Tento zákusok sa stal hitom kastingov 2. série Pečie celé Slovensko! Porotkyňa Jožka vysvetľuje, prečo

A čo sa top chutí týka, tie zasa prezrádza Petra Tóthová, tu sú favoriti kastingov: „Maliny, citrón, marakuja – práve po týchto chutiach siahli súťažiaci vo svojich dezertoch najčastejšie.“

Video

Prvá séria divákom ukázala, že pečenie nie je výsostnou doménou žien a sladkému koníčku holdujú na Slovensku aj muži. Navyše, kto si myslí, že pečenie je záležitosťou mladších ročníkov či hipsterov, mýli sa.

„Hoci sú muži v cukrárstve stále vzácnosťou, mali sme to šťastie a na kastingoch sme spoznali mladších aj starších mužov, ktorí majú pečenie ako hobby,“ prezrádza Tóthová. Na čo sa môžu diváci tešiť z jej pohľadu v 2. sérii šou? Pozrite si aj dychberúce priestory, v ktorých pokračovanie sladkej šou vzniká – vo videu pre TV Pravda (vyššie).


Aj v druhej sérii budú finalistov hodnotiť...
Moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval.
+7Moderátor a herec Juraj Bača.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Tóthová #Pečie celé Slovensko

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...