Torty ako umelecké dielka! Takto vyzerajú, keď oslavujú narodeniny deti Bagárovej, Beňovej, Surovcovej a ďalších

O krásne zábery na torty pre svoje ratolesti sa s fanúšikmi na Instagrame delia mnohé známe mamičky! Pozrite sa na sladké "zázraky".

15.06.2022 13:00
debata

Koncom mája oslavovala dva roky dcérka speváčky Moniky Bagárovej a MMA zápasníka, Makhmuda Muradova. Rodičia vystrojili malej Rumii párty v štýle safari a na záhrade nechýbal stan, obrovská žirafa, balóny ani krásne vyzdobená torta. Tortu Rumie zdobili zvieratká a niesla sa v jemných tónoch béžovej a hnedej.

Aj ďalšia oslávenkyňa sfúkla v máji na svojej torte dve sviečky. Reč je o prvorodenej dcérke Belle Ivany Gáborík (rod. Surovcovej) a hokejistu Mariána Gáboríka. Tortu Belly takisto zdobili zvieratká a malú oslávenkyňu potešila vo farbách hnedej a žltej (preklikať šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Len nedávno sa oslavovalo aj v rodine Nely Pociskovej a Filipa Tůmu. Ich syn Hektor mal šesť rokov a to si žiada poriadnu oslavu. Chlapček dostal od rodičov krásnu tortu s motívom Minecraft – počítačovej hry, ktorú deti zbožňujú (preklikať šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@pociskova.nela)

Europoslankyňa Monika Beňová sa v novembri 2020 dočkala dcérky Leušky. Aj ona má už za sebou prvú oslavu, záberom s tortou sa Beňová podelila aj s fanúšikmi na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Krásne torty pečie pre svoje ratolesti speváčka Mária Čírová, ktorá sa nimi takisto pochváli fanúšikom na Instagrame. Ružovú, nádherne zdobenú ružami rôznych veľkostí, upiekla pre svoju dcéru Zoe k ôsmim narodeninám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Monika Beňová #torta

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...