Za vianočným stolom s Jamie Oliverom alebo Nigellou? Obaja majú plno skvelých receptov

Ak by ste chceli tento rok vašich blízkych prekvapiť počas Vianoc niečím novým, prinášame niekoľko tipov na kuchárske seriály. Kuchárske šou s Jamie Oliverom či Nigellou vám ponúknu mnoho nových tipov na sviatočné pohostenie.

07.12.2021 15:00
Nigella Lawson Foto:
Nigella Lawson.
debata
odkaz
Vianočná súťaž Pravda, banner

Seriálom Jamie Oliver: spolu za stolom Jamie vyzdvihuje najdôležitejšie súčasti jeho života: rodinu, priateľov a jedlo. Vo svojej kuchyni pripravuje jednoduché a pritom fantastické recepty, ktoré sa naviac hodia na posedenie s priateľmi a zároveň ich môžete zapojiť aj do príprav. Načerpáte skvelé tipy nielen na grilovanie a barbecue, ale aj na piknikové jedlá, večerné tacos a všetkými milovaný neskorý brunch.

Nebol by to Jamie, keby vás počas príprav jedál nezasypal tipmi a trikmi, ktoré vám pomôžu aj pri bežnom varení. Jeho kulinárske umenie sa zavŕši na 1. sviatok vianočný, kedy pripraví slávnostné menu v časti Jamie Oliver: Spolu za vianočným stolom.

Jamie Oliver Čítajte viac 5-násobný otec Jamie Oliver prezradil: Jeho Jools chce ďalšie dieťa

Inšpiráciu na vianočné pečenie môžete načerpať počas decembra v reláciách – Mary Berry pečie klasicky – vianočný špeciál, Mary Berry má vznešené Vianoce a Mary Berry – Vianočné jedlá anglického vidieka.

A keďže kuchárskych relácií nie je najmä v predvianočnom období nikdy dosť, 10. decembra o 19:55 sa môžete tešiť na vianočný špeciál s Nigellou – Vianoce robí Nigella.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Oliver

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...