Jednoduchšie to už ani nejde! Tieto špagety prekvapia výnimočne sviežou chuťou

Parmezán, citrón, petržlenová vňať - lahodné cestoviny môžete podávať! Tu je recept.

09.06.2021 13:00
špagety, parmezán, cestoviny, Foto:
Parmezán, citrón, petržlenová vňať a lahodné špagety sú hotové.

Chuť a vôňa parmezánu kontra sviežosť citróna? Nie, tieto chute tentoraz spojte do jednej. Letný recept, ktorý je rýchly a lahodný. Letné cestoviny sú hotové za 15 minút, ponúkame recept.

špagety, cestoviny Čítajte viac Už ste jedli letné pesto? Nie? Takto ho namiešate, so špagetami chutí neskutočne

Potrebujeme:

  • 350 g špagiet
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 PL citrónového oleja
  • 1 ČL masla
  • citrón
  • 80 g parmezánu
  • 3 PL nasekanej petržlenovej vňate
  • soľ a korenie

Ako na to?

  • Špagety uvarte al-dente.
  • Olúpte a pretlačte cesnak, potom ho orestujte na masle a citrónovom oleji.
  • Špagety uvarené al-dente preložte z hrnca do panvice, premiešajte a dochuťte soľou a korením.
  • Pretlačte citrón, nastrúhajte parmezán a všetko primiešajte do cestovín.
  • Napokon pridajte nasekanú petržlenovú vňať.
Jednoduché cestoviny pekne po taliansky

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Špagety s parmezánom na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

Čítajte Pravdu bez reklamy

Svižnejší web a články bez rušenia. Žiadne reklamy iba za 1,50 € mesačne.

Pravda bez reklamy
debata chyba
Viac na túto tému: #špagety #recept

+ Zregenerujte svoje sily v prírode.
Riaďte sa pravidlom, všetko s mierou, porozmýšľajte nad tým....

+ Dnes sa pozerajte jedine na seba, ostatných neriešte.
Máte toho dosť, s peniazmi môžete byť spokojný....