Ako do receptu pridať jedlé kvety? A čo vôňa diaľok, viete pripraviť indický dahl?

Zaujímate sa o zdravú kuchyňu alebo radšej skúšate medzinárodné chute? A čo tak pridať do varenia trochu fantázie a farieb? Nové relácie o varení sú tak pre vás ako stvorené.

05.06.2021 13:00
Mimi Šramová Foto:
Mimi Šramová má rada v kuchyni farebnosť.
debata

Radi ochutnávate na dovolenkách miestne špeciality a dostali ste chuť na pravý indický dahl, talianske cestoviny či francúzsky quiche, ale neviete si ich pripraviť? Práve kuchyňa môže byť miestom, kde sa vaša cestovateľská duša trochu nasýti. Neprebádané chute orientu a stredomorskej kuchyne vás zlákajú v kuchárskej šou TV Paprika s názvom So šéfkuchárom okolo sveta. Vyberte sa na výlet plný chutí s Gabom Kocákom.

palacinky, pečenie, recept, panvica, palacinka Čítajte viac Načo vylepšovať niečo, čo je skvelé? Najjednoduchší recept na palacinky

Farby nám do života vnášajú novú energiu a pozitívnu náladu. Prečo by sme ich nemohli zakomponovať aj do varenia a pečenia? Mimi Šramová vám v novej kuchárskej šou Farebný svet s Mimi ukáže ako na to! Veľmi rada v kuchyni používa thajské jedlé kvety, ktoré každému jedlu dodajú ten správny šmrnc. Nebojte sa experimentovať a vneste do varenia nový farebnejší vánok, ktorým prekvapíte vaše okolie, pomôže vám relácia Farebný svet s Mimi.

špagety, cestoviny Čítajte viac Už ste jedli letné pesto? Nie? Takto ho namiešate, so špagetami chutí neskutočne

Málokto má v dnešnej dobe čas stráviť pri sporáku pár hodín denne. Radšej si vyberáme jednoduché rýchle recepty, aj keď nie najzdravšie. Práve kuchár Peter Šiška alias Pepe vám v kuchárskej šou Pepeho zdravá kuchyňa ukáže, ako pripraviť nielen chutné, ale predovšetkým zdravé a výživné jedlá.

Ak sa chcete inšpirovať novými receptami, sledujte hneď 3 kuchárske šou za sebou. Od 7.júna o 18:00 So šéfkuchárom okolo sveta s Gabom Kocákom, o 18:30 Farebný svet s Mimi Šramovou a o 19:00 Pepeho zdravá kuchyňa na TV Paprika.
Video
Francúzsky slaný koláč so syrom

Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Špenátový quiche na Varecha.sk

Viac videoreceptov si pozrite v TV Varecha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #relácia o varení

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...