Za krásou Toni Garrnovej sa skrýva aj zdravá strava: Skúste jej recept na smoothie!

Patrí medzi najkrajšie ženy na svete a tento pôvab nie je len výsledkom génov. Topmodelka Toni Garrn si potrpí na zdravý životný štýl a pravidelné cvičenie.

04.02.2021 09:00
debata
Modelka Toni Garrn na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Toni Garrn Modelka Toni Garrn na premiére filmu "Triple Frontier"v New Yorku.

Hoci na svojom Instagrame sa venuje viac profesionálnej oblasti či svojim filantropickým aktivitám v Afrike, nedávno pridala aj vlastný recept na zdravé a chutné ranné smoothie. Odporúčanie bývalej partnerky herca Leonarda DiCapria, ktorá sa minulý rok vydala za herca Alexa Pettyfera, zverejnili aj známe módne portály magazínu Vogue či ďalšie.

Garrnovej recept na chutné raňajky, ktoré nielen zasýtia, ale starajú sa aj o posilnenie a zlepšenie metabolizmu či rozjasnenie pokožky, je pritom veľmi jednoduchý.

Plavovláska najčastejšie siaha po smoothie, v ktorom nechýba banán (na energiu a pre vysoký obsah draslíka). K nemu sa pridávajú čerstvé špenátové listy (2 hrste), bohatý zdroj vitamínu K, horčíka, draslíka a vápnika, ktorý zároveň pôsobí proti voľným radikálom a chráni bunky. Hutnosť spoločne dodáva tomuto pokrmu mandľové maslo (1 lyžička) a mandľové mlieko (podľa potreby) s obsahom vitamínov A, D a E, ktoré je veľmi vhodné na udržiavanie postavy v ideálnom stave, ale pomáha tiež pri redukcii hmotnosti. Všetky prísady dôkladne zmixujte.

Kto chce, môže si do smoothie pridať aj proteínový prášok. To modelka odporúča v prípade, ak sa chystáte napríklad na tréning, prípadne už ho za sebou máte. Súčasťou pokrmu môžu byť aj ľanové semienka a nasekané mandle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #zdravie #recept #smoothie #Toni Garrn #mandle #špenát

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...