Obaja sú dávno dospelí a majú svoje rodiny. Princ Harry a princ William sa v poslednom období na mnohých veciach nezhodli a aktuálne žijú svoje životy ďaleko od seba. Kým boli deťmi, minimálne v jednej veci medzi nimi panovala zhoda.
Synovia princeznej Diany a princa Charlesa ako deti obľubovali sladké, čo nie je nijako výnimočné zistenie. Ako však prezrádza niekdajší kuchár kráľovskej rodiny, Darren McGrady pre magazín People, z dezertov si najviac ako malí chlapci obľúbili jeden – koláč s anglickým názvom Jam Roly-Poly. Ide o zákusok podobný známejšej švajčiarskej roláde – roláda plnená džemom, ktorú možno podávať s pudingom.
Keď boli princovia v Buckinghamskom či Kensingtonskom paláci, práve tento dezert najradšej dostávali k popoludňajšiemu čaju. „Zvyčajne som urobil šesť porcií a zmizli všetky,“ opísal kuchár. Ako prezradil, obľúbenými jedlami princa Williama bol aj tvarohový koláč a mladý hrášok. „Mali radi to, čo bežné britské deti. Len s tým rozdielom, že oni mali kuchára, ktorý im jedlá pripravil,“ opísal Darren McGrady. Malí princovia boli aj fanúšikmi anglického pudingu – letného (pripravuje sa z niekoľkých druhov letného ovocia) a karamelového. Práve karamelový puding patrí aj k top pochúťkam vojvodkyne Kate.
Darren McGrady, ktorý napísal kuchársku knihu „Eating Royally“, okrem britskej kráľovskej rodiny varil aj pre bývalých amerických prezidentov – Ronalda Reagana, Georgea Busha a Billa Clintona. Dlhých jedenásť rokov bol osobným kuchárom kráľovnej Alžbety II. v Buckinghamskom paláci, než sa v roku 1992 presunul do Kensingtonského paláca, kde varil pre princeznú Dianu a jej dvoch synov ďalšie štyri roky.