Svadobná diéta nielen pre princeznú! 3 jednoduché tipy pre nevestu, ktoré zaberú

Ktorá žena by nechcela vyzerať pred oltárom ako princezná? Štíhla, s krásnou pleťou aj vlasmi?

10.06.2020 09:00
nevesta Foto:
Čaká vás svadba?
debata

Britská princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi už mali mať svoj veľký deň za sebou. Ich svadba bola totiž pôvodne naplánovaná na 29. mája a mala sa konať v Kráľovskej kaplnke v Paláci svätého Jakuba. Plány dcéry princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson však zmarila koronakríza.

Nič to však nemení na princezninom pláne, ktorá si predsavzala, že pred oltár sa postaví o niečo štíhlejšia. A tak sa mesiace pred plánovaným termínom pustila do uvedomelého chudnutia a stále v ňom pokračuje. Na pomoc si zobrala výživovú poradkyňu Gabrielu Peacock, ktorú už pred svojou svadbou zamestnala aj sestra princeznej Beatrice, Eugenie, keď si brala za manžela Jacka Brooksbanka.

Ako prezrádza obľúbená britská poradkyňa aj na svojej stránke, svojim klientom 2 až 3 mesiace pred svadbou odporučí tkz. svadobnú diétu. „Počas tohto obdobia by mali optimalizovať zdravie črevnej flóry. Je to dôležité, aby nevesta alebo ženích nemuseli v deň svadby prekonávať nadúvanie alebo kŕče,“ uvádza Peacock.

Princezná  Beatrice sa už čoskoro postaví pred... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Beatrice Princezná Beatrice sa už čoskoro postaví pred oltár.

Dva týždne pred veľkým dňom klientom nedoporučuje žiadne zmeny či vybočenia z diétneho plánu. Taký krok totiž môže podľa nej viesť k únave, intolerancii, zápche a dokonca k zápalu v tele. Dôsledkom toho môžu byť pupienky či nedokonalosti na tvári či nepríjemný pocit nafukovania – čo nikto v deň svadby nepotrebuje.

3 tipy podľa Gabriely Peacockovej

Pohár citrónovej vody denne dodáva telu vlhkosť a vitamín C. Podporuje imunitný systém vo svojej funkcii a blahodarne pôsobí proti starnutiu. Tip: Vypite citrónovú vodu cez slamku a potom si vypláchnite ústa vodou. Ochránite zubnú sklovinu pred prírodnou kyselinou.

Zelené smoothie ráno: Telu dodá minerály a antioxidanty prospešné pre krásnu pokožky a lesklé vlasy. Nápoj má obsahovať čo najviac zelených listov – šalát, špenát, kel…

Pred konzumovaním bielkovín ako sú vajcia, strukoviny, mäso alebo ryby pridajte lyžicu jablčného octu do pohára vody a vypite. Nápoj pomôže tráveniu bielkovín, ktoré prijmete v strave.

Gabriela Peacock na svojej oficiálnej stránke uvádza aj slávne hviezdy, ktorým pomohla upraviť stravu – herečke Anne Frielovej, speváčke Ellie Gouldingovej či spevákovi Jamesovi Bluntovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #svadba #princezná Beatrice

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....