Princ William rieši bežné rodičovské problémy: Ak ide o večeru detí...

Čo položiť pred deti na stôl, aby jedli s chuťou? Problémy bežného dňa riešia aj Kate s Williamom.

25.05.2020 17:00
charlotte, kate, william, george Foto:
Kráľovská rodinka v okolí Anmer Hall v Norfolku.
debata

Kráľovský pár – princ William a vojvodkyňa Kate vychovávajú tri ratolesti – princa Georgea (6), princeznú Charlotte (5) a princa Louisa (2). Podobne, ako iní rodičia malých detí, aj oni počas dňa riešia bežné rodičovské problémy, ku ktorým patrí aj jedlo.

Vojvoda z Cambridge si práve o nich pohovoril počas video rozhovoru so šéfkuchárom Charliem Farrallyom, ktorý sa tiež rozhovoril o občas zložitom stravovaní detí. „Vy to ale určite viete takisto, najťažšia je večera,“ povedal smerom k princovi Williamovi.

„Áno“, zasmial sa William a pokračoval: „Závisí to od toho, čo je na stole. A to je tá vec. Ak rodičia pred deti na stôl položia niečo, čo milujú, je večera v poriadku. Ale ak na stôl položíme niečo, čo nechcú, začína sa ten skutočný boj.“

Päťčlenná kráľovská rodina momentálne žije v ich vidieckom dome v anglickom Norfolku, v Amner Hall, kvôli zúriacej pandémii. Táto nehnuteľnosť, ktorá bola svadobným darom pre Kate a Williama od kráľovnej Alžbety II., sa nachádza asi 110 kilometrov severne od Londýna a dvojica ju často využíva ako rodinné útočisko počas školských prázdnin, víkendov či sviatkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....