Čo sa podáva na návšteve u vojvodkyne Meghan? Zdravý toast, pozrite sa

Čo sa nachádza v šatníku vojvodkyne Meghan, to vie celý svet. Fotografie jej modelov, v ktorých sa ukáže na verejnosti počas oficiálych termínov, sa okamžite dostanú do médií.

21.01.2019 17:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata (3)

Čo si však dáva 37-ročná manželka princa Harryho na tanier? Tieto informácie zostávajú viac-menej tajné. Hoci… Vďaka make-up artistovi Danielovi Martinovi môžu aj bežní smrteľníci vidieť, čo sa u Meghan na návšteve podáva. Práve on roky patrí k blíznym priateľom vojvodkyne a aktuálne ju navštívil v Londýne. Podpísal sa aj pod jej svadobný mejkap.

Fotografiu z Kensingtonského paláca, kde manželia aktuálne žijú, zavesil na svoj Instagram. K tradičnému čaju o piatej sa počas návštevy u budúcej mamičky Meghan nepodávali len čokoládové pralinky. Na strieborných tanieroch sa podával aj avokádový toast. „Ďakujem Meghan, že si bola počas víkendu skvelou hostiteľkou a že si stále fanúšičkou avokádových toastov,“ napísal k záberu z Kensingtonského paláca vizážista.

Ešte skôr, než sa americká herečka spoznala s princom Harrym, mala svoj life-stylový blog s názvom „The Tig“. Ten slúžil ako inšpirácia pre ženy, ktoré ju sledovali.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #avokádo #toas #vojvodkyňa Meghan

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...