Má rada kráľovná pizzu? Vojvodkyňu Kate zaskočila detská otázka, pozrite sa

Detské otázky sú naozaj priame! Kráľovná Alžbeta II. a pizza? Pozrite si odpoveď manželky princa Williama vo videu.

17.01.2019 17:00
Vojvodkyňa Kate Foto:
Má rada kráľovná pizzu? Vojvodkyňa Kate dostala túto otázku počas návštevy "King Henry's Walk Garden" v Londýne.
debata (2)

Pred pár dňami zavítala vojvodkyňa Kate na návštevu dvoch základných škôl v Londýne – školy St. Jude a St. Paul's. Počas jej programu v záhrade ju obkolesili deti, s ktorými to ako trojnásobná mama vie. Spolu s malými školákmi sa v školskej záhrade zapojila aj do workshopu, na ktorom pripravovali pizzu.

Kate sa ich počas práce pýtala, aké prísady si na pizzu dávajú najradšej. A vtom prišla z úst jedného z dievčatiek otázka, ktorá bola viac ako priama: „Má kráľovná rada pizzu?“ Vojvodkyňa Kate sa na pár sekúnd zamyslela a potom odpovedala: „Dobrá otázka. Naozaj neviem. Ak sa s ňou nabudúce stretnem, tak sa jej na to opýtam,“ odpovedala zvedavému dievčatku. (V 10-minútovou videu padne otázka s pizzou v minúte 3:30)

Po zverejnení videa sa o slovo prihlásil šéfkuchár Darren McGrady a pre Daily Mail povedal: „Pre kráľovnú Alžbetu II. som varil jedenásť rokov a nikdy som nepodával pizzu.“ A dodal, že ju neochutnala ani počas jej oficiálnej návštevy Palerma, v menu pre kráľovnú sa pizza neobjavila. Následne však dodal, že jej dvaja vnuci, princ Harry a William, sú veľkými fanúšikmi pizze.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #pizza #kráľovná Alžbeta II.

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...