Možno vás čaká počas sviatkov návšteva či rodinná udalosť, na ktorej by ste sa chceli predviesť v najlepšom svetle. Pečiete síce rada, ale so zdobením vašich výtvorov toľko skúseností nemáte. Môžete sa to naučiť, s trochou trpezlivosti sa dopracujete k želaným výsledkom. Nechajte sa inšpirovať Petrou Tóthovou.
V knihe Sladké zdobenie prináša ukážku toho najvyššieho cukrárskeho remesla. Pri príprave svojich dezertov kladie dôraz na vysokú kvalitu a medzinárodné receptúry, ktoré si priniesla nielen z päťročného pobytu v Dubaji, ale aj z ciest po celom svete.
Kniha obsahuje množstvo receptov aj ich presné postupy, doplnené fotografiami z procesu výroby. Podľa knihy je možné zvládnuť aj pomerne náročné vizuálne kreácie, naučiť sa krok po kroku vytvárať jednotlivé spôsoby zdobenia.
Petra Tóthová sa vo svojom rtemesle neustále zdokonaľuje. Naposledy sa zúčastnila kurzov v najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London v New Yorku.