Mám rada cukor aj alkohol! Z úst Gwyneth Paltrowovej to znie šokujúco

Nežná blondínka Gwyneth Paltrow sa roky prezentuje ako vyznávačka zdravého životného štýlu, ktorý propaguje všade, kde sa dá.

03.11.2018 13:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Zvlášť opatrná je v tom, čo sa dostane na jej tanier. Ale ako prezradila v nedávnom rozhovore pre magazín Glamour, od nezdravých chutí nie je naveky oslobodená.

„Bola som človek, ktorý mal rád cukor, fritované potraviny aj alkohol – a pravdu povediac, mám ich rada dodnes,“ povedala v rozhovore. Ale vďaka disciplíne nad svojimi nezdravými túžbami víťazí. Ako? „Keď som absolvovala svoju prvú, 21-dňovú ozdravnú kúru s názvom "The Clean Program“, počas ktorej som sa zbavila kofeínu, gluténu a mliečkych produktov, cítila som sa ako znovuzrodená," opísala.

Po ich absolvovaní bola presvedčená, že u nej tieto wellness kúry fungujú a cíti sa po nich vynikajúco. „Samozrejme, že po nich som si dala aj obľúbené martini, ale vždy sa snažím takúto kúru každoročne absolvovať.“

46-ročná oscarová herečka odporúča každému, aby si ozdravné programy zaradil do svojho života. „Myslím si, že myšlienka, že svoje zdravie máme vo vlastných rukách, je pre človeka dôležitá.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Gwyneth Paltrow #stravovanie #cukor

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...