Rýchla bezmäsitá večera! Pripravte si šampiňóny, bylinky a parmezán

, 24.10.2018 11:00

Máte už mäsa plné zuby? Chce to zmenu! Pripravte si zapečené šampiňóny, pochutnáte si.

Recept poteší aj vegetariánov, pripravte si na večeru zapečené šampiňóny s parmezánom a bylinkami.

Šampiňóny plnené syrom a bylinkami posypané...
Šampiňóny plnené syrom a bylinkami posypané parmezánom. Autor: SHUTTERSTOCK

Potrebujeme:

  • 6 veľkých šampiňónov
  • 80 g vlašských orechov – opečených
  • 90 g mäkkého syra
  • 20 g masla
  • bylinky podľa chuti (tymián, rozmarín, šalvia…)
  • 6 ČL parmezánu

Ako na to?

  • Vlašské orechy pokrájajte, vložte do misky.
  • Mäkký syr vytlačte k orechom, pridajte maslo, poriadne premiešajte.
  • Pridajte bylinky podľa chuti – šalviu, tymián alebo rozmarín, premiešajte.
  • Zmesou naplňte hlavičky veľkých šampiňónov, posypte strúhaným parmezánom.
  • Pečte v rúre 20 minút pri 180 stupňoch Celzia, podávajte.

1 porcia obsahuje 585 kcal

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

#vegeratiánsky recept #šampiňón #recept #parmezán #orechy
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku

+ Nežujte neustále žuvačky, škodia vašim zubám.
Neverte všetkým ľuďom okolo seba, informácie si preverte.

+ Nepreháňajte to so zdravým životným štýlom, všetkého priveľa škodí.
Snažte sa mať poriadok vo svojom...

Ponuky zo Zľavy.Pravda.sk