Avokádový chlieb podľa Ivanovičovej! Aj takto sa zbavuje tehotenských kilogramov

30-ročná niekdajšia tenistka je v oblasti zdravého životného štýlu viac ako doma.

07.08.2018 17:00
debata

V marci sa pekná tmavovláska stala mamou syna. Počas materskej dovolenky však okrem starostlivosti o potomka neprestáva cvičiť a veľmi si necháva záležať aj na strave. Aj vďaka tomu sa jej podarilo zbaviť sa tehotenských kilogramov expresne rýchlo. Svoj jedálniček opisuje aj na Instagrame, jej fanúšičky a fanúšikovia, ktorých má 1,5 milióna, sa ním môžu inšpirovať. Zvlásť čerstvé mamičky, ktoré dbajú o to, čo majú na tanieri.

Lunch date with my boys and I'm loving this amazing arugula salad

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ako obľúbené jedlo opisuje na Instagrame manželka futbalistu Bastiana Schweinsteigera celozrnný chlieb s avokádom a vajíčkom. Podľa jej slov ide o jedlo, ktoré si môžete dopriať kedykoľvek počas dňa. Chlebík môžete ozdobiť ľubovoľnými bylinkami a posypať syrom.

Avokádo je bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré môžu okrem iného zabrábiť aj zápalovým procesom súvisiacim so stresom vo svaloch a kĺboch a majú pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém. Avokádo je pre telo skvelým „dodávateľom“ zdravých tukov.

Back to my favorite, eggs and avocado toast.Time to dig in!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Celozrnný chlieb poskytuje telu komplexné sacharidy, ktoré iba pomalým tempom zvyšujú hladinu cukru v krvi, takže organizmus je zasýtený na dlhší čas. V takomto chlebe je tiež vo zvýšenej miere zastúpená vláknina, vďaka ktorej sa zlepšuje trávenie.

Vajce je skvelým zdrojom kvalitnej bielkoviny, ktorá je potrebná najmä na regeneračné precesy v organizme či pre rast svalov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #recept #Ana Ivanovičová #avokádo

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...