Raňajky podľa Lopezovej aj Witherspoonovej! Skúsite ich?

Haylie Pomroy je v USA absolútnou hviezdou, čo sa stravovania týka a podľa jej plánov sa stravujú aj veľké hviezdy Hollywoodu, ako Jennifer Lopez či Reese Witherspoon.

13.03.2018 17:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Jennifer Lopez na červenom koberci počas udeľovania "Latin Billboard Awards".
debata

V prvom rade sa stará o správne fungovanie metabolizmu svojich slávnych klientov. Ako sa ľudia k zdravému metabolizmu môžu dopracovať opisuje aj v knihe „Metabolism Revolution“. Okrem zdravého spánku je dôležité, ako Haylie Pomroy povedala v rozhovore pre „US Weekly“, jesť 5-razy denne. Okrem toho odporúča vzdať sa kofeínu a 30 minút po rannom vstávaní majú prísť na rad raňajky.

Haylie Pomroy odhaľuje aj ingrediencie dokonalých raňajok: Pol šálky pokrájanej červenej papriky, štvrť šálky pokrájanej červenej cibule, dva pokrájané cesnaky, polovica čajovej lyžičky čerstvého rozmarínu, polovica čajovej lyžičky čerstvého tymiánu, polovica šálky pokrájaných sladkých zamiakov, šálka nasekaného kelu, štvrtina šálky pokrájaných hríbov, soľ, čierne korenie a mletá paprika.

Ako na to? Sladké zemiaky, cesnak, rozmarín a tymián 20 minút povarte, následne na 5 minút pridajte ostatné ingredinecie. Podávajte s dvoma volskýmii okami, ozdobené plátkom broskyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #raňajky #Jennifer Lopez #Reese Witherspoon

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...