Šaláty podľa hviezd? Takto ho pripravuje Aniston či Miranda Kerr

Šalát. Možno na Slovensku stále na druhú koľaj odsúvaný pokrm. V Hollywoode doslova povinnosť. Hviezdy prežívajú svoj život na zdravých šalátoch.

22.12.2017 07:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston má na archívnom zábere.
debata

Magazín Cosmopolitan sa rozhodol zistiť zaujímavú vec – aké dobroty či bežné potraviny pridávajú známe ženy do šalátov, ktoré tvoria veľkú časť ich denného jedálnička (a tiež dennej šoubiznisovej diéty). Hoci sa blížia sviatky hojnosti a na vašom stole pravdepodobne skončí šalát zemiakový a obliaty poriadnou dávkou majonézy, možno do nového roka nájdete inšpiráciu v tom, ako „šalátujú“ hviezdy.

Topmodelka Chrissy Teigen

Tretia najlepšie platená modelka planéty, ktorá sa tiež uživí ako moderátorka, vraj najčastejšie pridáva do šalátov vlašské orechy. Často sú predpripravané v marináde z kajanského korenia. Obsahujú nenasýtené mastné kyseliny a zdraviu sú veľmi prospešné.

Herečka Jennifer Aniston

Jej závideniahodnú figúru pomáhajú formovať aj správne nakombinované šaláty. Hviezda Priateľov miluje „zelené listy“ zmiešané s uhorkou, mätou, červenou cibuľou a pridáva k tomu bulgur, syr feta a pistácie.

Herečka Jessica Alba

Tretíkrát tehotná hviezda síce momentálne vraj prežíva tehotenské chúťky. V čase bežnom, keď práve nerodí ďalšiu dcéru, však konzumuje šalát z nastrúhanej mrkvy s cherry paradajkami, avokádom a dochutené citrónovou šťavou a olivovým olejom.

Topmodelka Miranda Kerr

Na štíhlu figúru treba dávať pozor pri príjme kalórií, no zároveň by sme sa mali stravovať zdravo a vyvážene. Austrálskej modelke sa to darí aj pri šaláte, v ktorom sa okrem špenátových listov, mrkvy, paradajok a feniklu nachádza tiež grilovaný losos.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #zdravie #jedlo #Jessica Alba #Miranda Kerr #šalát #príchuť

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...