Cviky, ktoré pomôžu zažiť lepšiu rozkoš pri sexe!

Do istej miery je aj sex len cvičením a fyzickou aktivitou. Na rozdiel od dvíhania činiek však prináša omnoho viac potešenia. Ak ho túžite zintenzívniť, oplatí sa posilniť isté svalové partie. Výhodou je, že okrem sexu si zlepšíte aj figúru.

08.12.2017 11:00
CVIK 1 - pevný zadoček a stehná Foto:
Plie drepy s čo najviac roztiahnutými nohami prospejú milostnej aktivite.
debata

Brušaky

Sú praktickým cvikom na štíhle vyformované brucho a kvalitnejšie zážitky zo sexu. Skúste si denne spraviť niekoľko desiatok opakovaní tohto cviku a uvidíte zmeny nielen na postave, ale aj v posteli. Dokonca už možno počas cvičenia. Nemálo žien dosahuje rozkoš a priam orgazmus už počas samotného prevedenia cviku. Dôvodom je sťahovanie a prekrvenie vaginálnych svalov aj tých okolo konečníka. Posilňovanie prináša potešenie aj zlepšenie milovania.

Pérovanie

Princíp je jednoduchý. Kľaknete si na zem, vystriete telo a s rovným chrbtom a rukami vbok sa ohýbate dozadu tak, ako je to len najviac možné. Pritom zapojíte práve svaly panvového dna, zadok aj brucho. Je to športovejšia variácia kegelových cvikov. Bonusom je práca stehien, ktoré vďaka svalovému napätiu pália tuk.

Polovičný mostík

Ľahnete si na podložku, nohy ohnete v kolenách približne do 45 stupňového uhla a päty držíte pri zadku. Začnite dvíhať panvu, pričom na vrchole máte telo uvoľnené, ako aj ramená, jediný napätý sval bude vaše brucho, zadok a svaly okolo vagíny. Vďaka ich posilňovaniu budete aj milovanie prežívať intenzívnejšie, nakoľko dokážete vedieť omnoho viac precítiť samotný akt. Nehovoriac o spevnení samotnej pošvy, ktorá sa stane pružnejšou.

Plie drepy

Nie sú to klasické drepy, ale ich variácia, pri ktorej drepujete s čo najviac roztiahnutými nohami. Okrem toho, že budú na vaše lono pôsobiť rovnako pozitívne ako prechádzajúce cviky, plie drepy dokážu podstatne zvýšiť aj vašu výdrž v jazdeckej polohe. A to sekundárne prospeje celej milostnej aktivite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #orgazmus #rozkoš #milostné aktivity

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...