A zatiaľ, čo pribúda kuchárskych kníh, v ktorých sa pečie z rôznych moderných náhrad tradičných surovín, Brychtová ponúka iné recepty. Tradičné, upečené tak, ako to kedysi robili naše staré mamy – z poctivého masla, z vajec, cukru.
Dozviete sa aj to, ako sa k jednotlivým receptom z knihy Moje sladké radosti dostala a čo pre ňu znamenajú. Orechovo-čokoládová torta, krémeše, londýnske rezy, lávový koláčik, brownies, gaštanová tortička a vanilkové rožky či pagáčiky.
Katka Brychtová priznala, že rovnako rada, ako koláče pečie, ich aj je. Ich príprava je pre ňu záľubou a zároveň relaxom. Vďaka starej mame, svokre, ale aj otcovej mame, sa k nej dostali výborné, časom overené recepty. Zdalo sa jej, že by bola škoda nechať si ich len pre seba, a preto by sa s nimi rada podelila aj s ostatnými.