Dokonale vychladené pivo za pár minút? Tento trik vás veru prekvapí

Pohár dobre vychladeného osviežujúceho piva - to dávno nie je záležitosť, ktorá uspokojí len drsnejšiu polovičku ľudstva. Veď na pive si rady pochutnajú aj dámy.

10.07.2017 07:00
pivo Foto:
Čapované je síce čapované, ale ak ho nemáte poruke, postačí aj pivo z plechovky. Správne vychladené.
debata (9)

V prípade oboch pohlaví však platí, že pivo je dobré vtedy, keď je správne vychladené. A to môže byť v horúcich dňoch a s nečakane prázdnou chladničkou problém. Aj proces chladenia chvíľku trvá. Ako ho teda urýchliť?

Majstri na všemožné vychytávky a triky sa však zhodujú, že ochladiť pivo čo najrýchlejšie nie je až taký problém. Na kanáli Lifehacker Youtube Channel sa dvojica samozvaných vedátorov rozhodla ukázať, že ochladiť obľúbený nápoj môžete pre seba, alebo pre svojho partnera ľahkým trikom. Budete však k nemu potrebovať vrecko s ľadom, plechové vedierko na ľad a soľ.

Ak vsypete do vedierka ľad a do neho strčíte plechovku práve kúpeného piva, ochladzovať sa začne okamžite. Ale nie az tak rýchlo. Trik však spočíva v soli. Jej pridaním sa proces chladenia značne urýchli a už do pár minút budete môcť servírovať pivo vychladené na správnu teplotu.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #leto #pivo #pokus #trik #vedro #chladenie

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...