Pohodlnejšie alternatívy k polohe 69!

Je to síce najskloňovanejšia sexuálna poloha, ale v praxi málokomu úplne vyhovuje.

13.07.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muž vždy ocení, ak nebudete pasívnou.
debata (1)

Orálny sex teší mužov aj ženy, ale o pôžitku rozhoduje práve pozícia. Pritom 69 naozaj nie je najpohodlnejšia. Skúste to inak.

Dajte sa zboku

Ochutnávať, vychutnávať a ľudovo povedané lízať sa môžete nielen nad sebou, ale aj vedľa seba. Je to omnoho slobodnejšie, ako keď sa ocitnete zakliesnení nad sebou. V ľahu nebude ani tak dôležité, či k sebe ladíte výškou, pretože sa môžete omnoho lepšie vystrieť, aj skrčiť podľa aktuálnej potreby. Do polohy sa dostanete jednoducho. Akoby ste chceli prejsť do klasickej 69, ale partner sa nakoniec pretočí na bok. Potom si už len užívate slasti navzájom.

Vymeňte si úlohy

V klasickej pozícii 69 je hore žena, čo nie každej vyhovuje. Najmä nie vtedy, ak hrozí, že pri prudšom pohybe jej partner penisom vnikne príliš hlboko do hrdla. Vymeňte si úlohy a ostaňte dole. Hlavu si však môžete prevesiť cez okraj postele. Partner sa môže venovať vám a vy môžete skloniť hlavu dole, ak vám bude jeho tlak nepríjemný. V tejto pozícii si užijete veľmi príjemné vzájomné dráždenie bez obáv a strachu.

Použite nohy

Ide o spoločnú rozkoš, ale nie je vždy podstatné, aby ste si ju navzájom spôsobovali ústami. Muž však ocení, ak nebudete pasívnou, keď sa on snaží uspokojiť vás pusou. Ľahnite si na posteľ, dajte nohy od seba, dovoľte mu potešiť vás jazykom a na oplátku mu nohami zamierte k rozkroku. Pri tejto príležitosti každý ocení, ak budete mať sexi samodržiace pančuchy, ktoré sa po úde budú kĺzať jedna radosť. Partner sa sám nastaví, aby ste mali k jeho rozkroku nohou čo najlepší prístup a sama uvidíte, ako bude tento spôsob vzájomnej stimulácie predlžovať. Bude pre neho skutočne rozkošný.

Striedajte sa

Poloha 69 je síce založená na princípe vzájomného uspokojovania, ale len máloktorá dvojica v tejto pozícii prežíva vlny slasti. Omnoho lepšie je prejsť na striedanie. To znamená, že istý čas uspokojujete partnera a potom vás vystrieda on. Intervaly musia byť dostatočne krátke, aby ani jeden z vás nevychladol, práve naopak, počas stimulácie partnera sa stupňovalo jeho vlastné vzrušenie. Tak sa vcelku pohodlne dovediete obaja k vrcholu a vďaka prerušovaniu rozkoše zacítite aj účinky pozitívneho odďaľovania vyvrcholenia. Navyše je to veľmi pohodlné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #orálny sex #sexuálne techniky

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...