Keď sa chytia varechy hviezdy Hollywoodu! Aké jedlá ponúkajú?

Eva Longoria, Alicia Silverstone a ďalšie hviezdy sa rozhodli zarobiť aj mimo sveta reflektorov. O čom sú ich kuchárske knihy?

23.05.2016 17:00
debata
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (43) pred časom vydala už v poradí tretiu kuchársku knihu s nie celkom jednoduchým náznom – „It’s All Easy: Delicious Weekday Recipes for the Super-Busy Home Cook“. Ako uvádza autorka, tento raz ponúka recepty pre priveľmi zamestnaných ľudí, ktorí nemajú čas na „veľkolepé“ varenie. Ide o jednoduché a zdravé recepty.

Alicia Silverstone

Blond kráska Alicia Silverstone (39) vydala už niekoľko kuchárskych kníh, jej posledným počinom je kniha „The Kind Diet“ a prináša v nej recepty, ktoré majú zabezpečiť, aby ste boli zdravá, plná energie a navyše aj šťastná.

Chrissy Teigen

Modelka a čerstvá mamička Chrissy Teigen vydala knihu „Cravings“. A nejde o žiadne diétne recepty. Podľa jej slov v knihe nájdete všetko – od štipľavých či slaných jedál až po obľúbené pochúťky jej manžela, speváka Johna Legenda.

eva longoria

Túto oblasť možného zárobku využila aj krásna 41-ročná Eva Longoria, ktorá sa podpísala pod kuchársku knihu "Eva’s Kitchen“ – ide v nej o recepty pre tých, ktorí chcú s láskou variť pre svojich najbližších. Herečka v knihe ponúka najmä mexické recepty.

sheryl crow

Nezaostala ani speváčka Sheryl Crow, ktorá potom, čo zvíťazila v boji s rakovinou prsníka, ponúkla knihu zdravých receptov pripravených zo sezónnych potravín s názvom „If It Makes You Healthy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Gwyneth Paltrow #Eva Longoria #recepty #hviezdy #Alicia Silverstone

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...